Майстриня з Глухова в'яже шкарпетки та балаклави на фронт

ВС 05 сентября 2022 в 15:52
З перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну глухівчанка Наталія Лисненко взяла до рук свою зброю – нитки та спиці, аби внести свій вклад у підтримку захисників. Вона в`яже шкарпетки та балаклави. В перспективі планує розширити асортимент власноруч сплетеної продукції, доповнивши ще й митинками.

“Це – як звістка з дому, і водночас зброя для боротьби з ворогом. Коли в’язала їх, вкладала в них душу, крапельку домашнього тепла та впевненість у тому, що все буде добре. Сподіваюся, це буде оберіг для наших захисників. Якщо, як мінімум, одну ніч людина пробуде у теплі, значить, працювала недаремно. Роблю це ще й для себе. Мені так спокійніше на душі”, – так говорить про свою волонтерську роботу Наталія Олександрівна.

Наразі, зауважує пані Наталка, зв’язала більше 30 пар шкарпеток. Робити це може навіть із заплющеними очима, головне, аби нитки були. Також майстриня планує зв’язати велику партію балаклав і шкарпеток різного розміру, аби вони стали в нагоді прийдешніми холодами нашим бійцям. Жінка зізнається, що знаходяться люди, які ставлять під сумнів її роботи, начебто в`яже не вручну, а на машинці, бо не можуть повірити в швидкість виконаних виробів. За день Наталія зв`язує, без перебільшення, стильну і теплу балаклаву, за два – пару шкарпеток. 

Жінка щиро радіє, що підтримує захисників, чим може. Наразі її мета – передати велику партію шкарпеток бійцям 16-го батальону.

За матеріалами hlukhiv.info

44
Комментариев
0
Просмотров
683
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.