Глухівська територіальна громада придбала ще один шкільний автобус

ВС 26 августа 2022 в 13:46
Освіта Глухівської громади стала багатшою на ще один шкільний автобус. Його купили за 2,7 млн грн за кошти міського бюджету.

Новий сучасний транспорт на 30 місць призначено для Баницького навчально-виховного комплексу: дошкільного навчального закладу-загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

До Банич підвозиться більше 200 учасників освітнього процесу із Перемоги, Уздиці, Сутисків (учні, педагоги, технічний персонал). Для цього у НВК були автобус і стара «газелька», яка робила по 3-4 рейси, збираючи пасажирів. З нею постійно мали проблеми, але обійтись без неї не могли. Тепер у цьому сільському закладі освіти буде два комфортних автобуси.

«Думаємо про майбутнє. Війна закінчиться, і діти повернуться до шкіл і дитячих садків. Цим автобусом вони зможуть їздити на і на екскурсії, і на спортивні змагання. Ми вже маємо запити від батьків села Чернєве Шалигинської громади про можливість підвозу до Банич. Тому розцінюємо придбання автобусу як великий внесок у якісну і доступну освіту у нашій громаді», - коментує начальник відділу освіти Оксана ЮДІНА.

Зараз у Глухівській громаді є 8 шкільних автобусів, але потреба у підвозі дітей ще повністю не закрита.

Шосткинська Районна Військова Адміністрація

47
Комментариев
0
Просмотров
570
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.