Время доброты в Сумах. Ярмарка на добро

Наташа Акулова 30 сентября 2016 в 13:00
У дитячому садку №22 "Джерельце'' у рамках благодійної акції "Допоможемо онкохворим дітям‘’ пройшла традиційна осіння ярмарка
До даної акції долучились всі: працівники дитсадка, батьки, вихованці і просто небайдужі перехожі. Вихователями була проведена велика попередня робота зі своїми вихованцями: бесіди про співчуття, небайдужість до чужої біди, як і чим можна допомогти хворим дітям,
протягом тижня виготовляли поробки разом із дітьми. 



Наші діти-це наше майбутнє, і якими ми їх виховаємо, як навчимо, таким важливим якостям, як доброта, взаємодопомога, співпереживання і любов до ближнього, таким буде і наше майбутнє.



Адже виховання дітей - це ті маленькі цеглинки, з яких будується наше суспільство.



Всі малята пройнялись співчуттям до біди інших, і кожен захотів хоча б чимось допомогти: хтось допомагав мамі пекти печиво, хтось в’язав разом із сестричкою прикраси із бісеру чи виготовляв поробки.  Жодна дитина не залишилась байдужою.



Хочеться щирю подякувати малюкам за їх такі маленькі працьовиті рученята і такі великі серденька.



Подякувати педагогам за таке виховання дітей і за організацію та проведення такого важливого заходу.



Кожен, хто відвідав ярмарку, отримав масу позитивних емоцій: хтось продавав, хтось купував, хтось дивився виставу, представлену працівниками садочка, а хтось смакував куліш, яким пригощали всіх бажаючих.



Хотілося б бачити в нашому місті більше таких благодійних акцій, завдяки яким можна було б допомогти хворим дітям. Разом ми можемо якщо не все, то багато!



Ось і цей дитсадок вніс свою маленьку краплинку в велике море допомоги і добра. Мабуть не дарма він носить таку назву – "Джерельце’’, як символ життя, джерело добра. Їх крапелька - це адресна допомога онкохворій дівчинці, колишній вихованці цього садочка.

 
50
Комментариев
0
Просмотров
2408
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.