Время доброты в Сумах. До Світлого Дня – світлі вчинки!

ВС 15 апреля 2016 в 12:00
Сумська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 декілька разів на рік допомагає гематологічному відділенню Сумської обласної дитячої клінічної лікарні
Рак. Одне слово викликає жах. Страшно ще й те, що розвивається він і протікає майже без симптомів, а коли людина звертається до лікаря, то вже, як правило, на 3 чи 4 стадії захворювання. У багатьох розвинених країнах із раком навчилися  успішно боротися не лише на  ранніх стадіях, однак  в Україні відсутність належної державної підтримки, сучасних клінік, реабілітаційних центрів, лабораторій, ліків і просто необхідної інформації  виводить людину із рівноваги і забирає шанс на видужання. Та найстрашніше те, що ця жахлива хвороба не щадить нікого: ні багатого, ні бідного, ні старого, ані малого.

Проте добре, що серед нас є небайдужі до горя інших. Завдяки спільним діям батьків, учнів та вчителів КУ Сумська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 декілька разів на рік з метою допомоги  гематологічному відділенню Сумської обласної дитячої клінічної лікарні проводить благодійні ярмарки на допомогу онкохворим дітям. На зібрані кошти уже неодноразово було придбано медичні препарати, організовано привітання зі святами для госпіталізованих діток та придбано іграшки до свят, надавалася допомога у вигляді оплати рахунків на закупівлю медичних препаратів.

В рамках акції «До Світлого Дня – світлі вчинки!» теж було проведено ярмарок та зібрано 4 тис. 765 грн. На суму 4 тис. 240 грн придбано антибіотики «Абіпім» для гематологічного відділення Сумської обласної дитячої клінічної лікарні, за решту коштів надана допомога Володьку Станіславу у придбанні препарату «Меркартопурін» з Польщі.

Спільна благодійність у боротьбі з тяжкою хворобою може врятувати життя не одної дитини. Хочеться, щоб  із нашою з вами допомогою величезне море страждань і болю зменшиться  хоча б на одну краплину.
 
76
Комментариев
0
Просмотров
1974
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.