Время доброты в Сумах. Присоединяйтесь!

Наташа Акулова 21 июля 2016 в 13:30
Делать добро - весело и увлекательно - доказано общественным фондом "Сумы"
Не секрет - сегодня, чтобы привлечь средства на благотворительность, нужно постараться и покреативить, организовать то, что другим не под силу, заинтересовать, не только взять, но и дать. В Сумах первенство по вышеперечисленным параметрам держит ОФ "Сумы". Чего только стоят два последних мероприятия фонда - игра "Танчики" и патриотический автоквест «Єдине місто – єдина країна».

Давно квестились?
11 команд разгадывали логические загадки и соревновались в знании локаций города. Подобные квесты уже провели в Кременчуге, Горишних Плавнях и Полтаве. Сумы же передали эстафету проведения Житомира. Ближайший патриотический квест проведут в Днепре 30 июля. Цель этой всеукраинской акции - объединить горожан, собрать средства для АТО и помочь демобилизованным адаптироваться к мирной жизни. "Ми тут робимо тиловий фронт, тому будь-яка допомога як у фінансовому плані, так і у плані підтримки емоціональної буде дуже корисна", - считает участник квеста и представитель комитета национальной безопасности Денис БИТЮКОВ. Регистрация для участия в квэсте была платная, хотя сумма чисто символическая - 300 грн. с команды.

ПОСЛЕДНИЙ ИНСТРУКТАЖ.
Ребята в тот момент
не волновались,
а были в предвкушении прекрасного дня!

Учасники получили море удовольствия. Машины превратились в штабы для мозгового штурма, где спорили, предлагали свои варианты, волновались, пытались понять, что же все-таки было на уме у организаторов и авторов вопросов. Не обошлось и без экстрима. Одним из заданий было подняться под купол, так вот правильная локация - вышка в городском парке. Нужно было не только преодолеть множество лесничных пролетов и страх высоты, но еще и спускаться не по ступенькам, а с парашютом. Команды - молодцы, настоящие смельчаки, все с заданием справились.

Организатор квеста в Сумах Александра МАРТЫНЕНКО отметила, что насыщенный день отвлечет от войны учасников-атошников, а вот обычным сумчанам, наоборот, напомнит, что в стране идет война. Во время квеста было собрано 3 100 грн. для участников.

ССУПЕРДОК!
Дети с огромным удовольствием
общались с военным доктором

Спасибо всем, кто подключился!
Ініціаторами Всеукраїнського патріотичного квесту є волонтери та бійці АТО з м.Кременчуг, а місто Суми разом БО ГФ "СУМИ" отримало естафету квесту від команди з м.Горішні Плавні.
Було важко, але дуже цікаво!
Перше, що ми зробили, - знайшли команду, яка й організовувала сам КВЕСТ та концертну програму в м.Суми.
Дуже дякуємо хлопцям та дівчатам - ви неймовірно круті!
Наталі Пчеляній
Денису Карабаню
Дмитру Захарку
Володимиру Богданову
Анатолію Кривцю
Максу Корнієнку
Рекламна агенція "Хорошие люди", дякуємо за безкоштовну РЕКЛАМУ!
Друге: ми знайшли сцену та звук, без яких неможливо б було провести святкову програму, і тут нам допомогли тільки дві людини - Олександр Гриценко та Валентин Донець! Дуже дякуємо вам, хлопці!
Дякуємо ТЦ Мануфактура в особі Володимира Лободіна за допомогу в організації!
Дякуємо начальнику управління молоді та спорту Дмитру Лантушенку за допомогу в організації!

ВКУСНАЯ НАГРАДА!
"Третє місце, піца та гарний настрій...
чим не нагорода", - уверены участники

Дякуємо команді аніматорів майстерні дитячих свят Катерини Туманової "Смайлик", танцювальній школі Danсе school SOL та творчому центру «9 кімнат» і всім співакам та гуртам за те, що зробили наш захід цікавішим та яскравішим!
Дмитро Буйвалу та його студії живих скульптур - дякуємо! Всі розмови були про вас!
Третє - наші благодійники допомогли нагодувати наших гостей!Таку смачну кашу приготували, що їли всі, з чьотирьох контейнерів ми змогли з'їсти тільки три! Четвертий ми передали дітям в патріотичний табір "Коловрат".
Дякуємо голові Тростянецької адміністрації Дмитру Юрійовичу Назаренку за передану нам свинку та 500 грн.!
Дякуємо меру Білопілля Юрію Васильовичу Зарку за допомогу крупами!
ЦК Азов дякуємо за овочі та підтримку!
БФ Сагасітас-Україн - за за польову кухню та допомогу в організації КВЕСТУ!
Ігорю Карпенку та всім, хто допомагав готувати, дякуємо за смачну кашку!
Четверте - це подарунки квестерам. Дякуємо піцерії "Vincenzo" за п'ять великих піц для наших перших п'яти переможців місць!
П'яте; ми дякуємо проекту "Народний герой" за передані нам срібні тризуби, якими ми нагородили сумських героїв! Нашому герою Олександру Бабченку та Світлані Тимченко, волонтеру ГФ "СУМИ, яким було вручено тризуби!

Низько вклоняємося кожному!
Шосте; дякуємо Кулінарній сотні за приготований смачний солдатський борщ! ГО "Омофор" - за майстер-клас по плетінню сіток та маскувальних костюмів! Разом - ми одне ціле, і ми робимо важливі речі!
Квест був непростий, він був благодійний! Всі разом з вам ми зібрали 3100 гривень!
Всього грали 11 команд!
10 локацій по місту!

ПИКНИК НА ОБОЧИНЕ.
Участники отбегали-отъездили по городу,
теперь можно и мыльные пузыри на траве попускать

Завдання були такі!
1.Степан Андрійович зустрічав гостей на 8А Гімном України. А чи знаєш ти Гімн України?
P.S. Агент віддасть код тим, хто заспіває Гімн України у правильному місці.
2.До причалу UKHS вже давно не заходят судна
УВАГА! В будiвлю не заходити! Дивитися пiд ноги!
3.А чи боїшся ти висоти під куполом?
4.Як же нам не любити видатних спортсменiв Сумщини: Тараса Шелестюка, Лілії Вайгіни-Єфремововой, Олександра Феденко, Юрія Білонога, Олени Петрової, Олександра Сорокалєт, Олександра Кириченко, Володимира Голубничого та інших?
5.Бандерівська кобила пасеться поблизу водопою.
P.S. шукайте патрiотичного агента для подальших iнструкцiй
6.Сестри часто відвідували екскурсії. На них вони ходили разом із братом свого брата.
7.Мурахи чи мурашки (Formicidae) — родина соціальних комах із ряду перетинчастокрилих, надродини Веспоідей. На сьогодні описаними і відомими науці є понад 12 тис. видів мурах.
Мурахи утворюють складні соціальні колонії із кастовим поділом особин у них. Зокрема виокремлюють королеву або матку, яка здатна до розмноження, робочих мурах та солдатів. У деяких видів існує кілька «спеціальностей» у касті. Усі особини у колонії є безплідними самицями, винятком є лише матка. Самці з'являються тільки у періоди вильоту молодих маток та їх розселення.
Більшість видів мурах для своїх колоній споруджують мурашники, хоча існують види, колонії котрих ведуть кочовий спосіб життя.
Місцеві мурахи відіграють велику роль у житті інших особин.
Наука, яка вивчає мурах, називається мірмекологія.
8.Перед тим як сісти на табуретку, перевір її справність!
9.Дерева-підробки дивляться далеко.
10.Дєди воєвалі...

Назад в детство: танчики
И не говорите, что вы не играли, т.к. эта игра захватила в 90-е всех. Те, у кого была приставка, поскорее спешили домой из школы, чтобы пройти очередной тур. У кого же приставки не было - были друзья, к которым можно было напроситься поиграть. "Танчики" - игра культовая,  поэтому не удивительно, что многие сумчане откликнулись. Да и как не откликнуться на следующий призыв: "Для всіх, хто знає, що таке DENDY». Для тих, хто спалив не одну приставку та не одну пару джойстиків за баталіями в Battle city. Вперше в Сумах (а можливо, і в Україні) благодійна організація ГФ «СУМИ»» та ПАБ-МУЗЕЙ «СОЮЗ» організовують Відкритий благодійний турнір з гри «Танчики(8біт)». "Разом з Інною СОКУРА вибороли нелегку перемогу в літньому турнірі з танків. Битви були запеклі, суперники гідні. Дякуємо організаторам та учасникам за масу неймовірних вражень", - признается участник турнира Евгений ОХРИМЕНКО. - Регистрация команды обошлась участникам в 50 грн., собрали в итоге 1052, а полученные эмоции были просто бесценными!"
 
50
Комментариев
0
Просмотров
14968
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.