Емігрантка із Сум розповіла про стан племінника

ВС 17 ноября 2021 в 15:48
Нещодавно ми розповідали про трагедію, яка сталася з Данилом Рубановим - двоюрідним племінником сумської письменниці Альони Мазігви (нині проживає в Німеччині). За ці кілька днів рідні юнака поділились позитивними новинами. Так, Даня вже кілька разів розплющував очі (хоча все ж знаходиться у неконтактному стані). Крім того, йому було зменшено дозу норадреналіну, що, за словами рідних, є добрим знаком.

За словами лікаря, не дивлячись на кількість травм (кожна з яких сама по собі - важка), у юного пацієнта є шанси на одужання. Більш того, є навіть шанси на те, що Даня зможе ходити. Судячи зі знімків, мозок не має критичних пошкоджень; тож хлопець має розумово має лишитися тим же, яким був до трагедії. Утім, для одужання огранізм має сповнитися сил, а для цього потрібен час.

На сьогодні сім'я потребує значних коштів на лікування. Як і передбачалося, великі суми вдавалося збирати лише перші дні, після чого надходжень стає все менше. Бажаючі допомогти Данилові можуть перерахувати будь-яку суму на один із рахунків, вказаних нижче:

Приватбанк
5168 7573 6178 7734
Панчук Ольга Вікторівна. Мама.
PayPal
mazigva@gmail.com 
(з поміткою «Для Данила Рубанова)
Питання - за телефоном
+380636642992 Ольга, мама Дані.

Для віруючих, які можуть підтримати молитвою: церковне ім'я Дані (те, яким він був хрещений) - Іван.

45
Комментариев
0
Просмотров
3234
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.