Племінник сумської письменниці випав із вікна: юнак знаходиться у реанімації

ВС 12 ноября 2021 в 10:05
Сумська письменниця (нині проживає в Німеччині) Альона Мазігва, відома як авторка повісті "Тінь мого життя", сповістила на своїй сторінці у ФБ про страшну подію. Її двоюрідний племінник, 20-річний Данило Рубанов, за нез'ясованих обставин випав з вікна 6 поверху. Наразі юнак знаходиться в столичній реанімації.

За свої 20 років Данило досягнув серйозніших висот, аніж більшість його ровесників. Хлопець навчався, паралельно працював програмістом і вивчав іноземну мову. При цьому Даня знаходив час для матері, яка доглядає лежачу бабусю, а також приглядав за молодшим братом. "Знаю його ще маленьким, трирічним, мабуть, малюком. Мав величезні сині очі, був веселим і непосидючим. Потім гарно вчився в школі", - так згадує про племінника пані Альона.

Як Данило випав з вікна - наразі невідомо; стан хлопця не дозволяє йому не тільки дати відповідь, а й говорити взагалі. Так, у Дані діагностували низку травм, серед яких - закрита черепно-мозкова травма, набряк легень і серця, колото-різане поранення лівої легені, травматичний шок ІІІ ступеню. Обставини, за яких сталася подія, встановлюються в рамках слідства. Про перебіг ситуації та актуальний стан Данила можна дізнатися тут.

Бажаючи допомогти Данилові матеріально можуть перерахувати будь-яку суму на рахунок його мами:

5168 7573 6178 7734 Панчук Ольга Вікторівна

45
Комментариев
0
Просмотров
1399
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.