Відома українська скульптор і письменниця виступить сьогодні у Сумах

Наташа Акулова 01 февраля 2018 в 15:00
Книгарня «Є» запрошує на зустріч з авторкою роману «Іногда» та пронизливої прозової збірки «Кольорові оповіді» Катериною Немирою. Зустріч відбудеться 1 лютого. Початок – о 18:30.

Проза Катерини Немири торкається тем, актуальних в усі часи та для різного віку. Кожен знайде тут щось близьке та зрозуміле для себе. Водночас дії, описані в творах, розгортаються переважно в ранній період радянської влади, яка на Заході України була особливо жорсткою до місцевого населення. Про те, як письменниця працює з часом у своїх творах і у власному житті, а також про новий роман «Перетнути ріку», який буде допрацьований цього року, – запрошуємо поговорити 1 лютого у сумській Книгарні «Є».

"У місті Суми письменницю та скульпторку Катерину Немиру краще представити так, як самій пані Катерині не дуже до смаку, - та все ж, - як маму добре відомої в світі та вже улюбленої в нашому місті співачки Мар'яни Садовської (Україна-Німеччина), - розповідає Ольга Ковалевська, арт директор сумської Книгарні Є. - Цієї осені Мар'яна підкорила Сумщину своїми концертами та майстер-класами. Але любов виявилася взаємною. І от, скориставшись нагодою презентації відео "Воля" (Презентація кліпу Mariana Sadovska & Christian Thomé "Vola"), пані Катерина вирішила приїхати із далекого Львова, аби вперше побувати у нашому місті. Втім, зустріч із пані Катериною для нас цінна не стільки славою доньки, скільки мистецькими талантами та творчістю мами. Адже Катерина Немира - чудова письменниця, авторка двох пронизливих книжок, а також визнаний скульптор, член Національної спілки художників України. До всього пані Катерина має власні особливі погляди на педагогіку мистецтва".

Адреса Книгарні «Є»:
м. Суми
вул. Соборна, 44.
Тел.: (054) 270 19 04.
Вхід вільний
 
48
Комментариев
0
Просмотров
5788
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.