В Сумах відбулася презентація Фонду газети "День"

ВС 05 июня 2013 в 14:00
В «Агенції промоції «Суми» відбулася презентація Благодійної організації «Фонд сприяння ініціативам газети «День» та його представництва в Сумській області.

Фонд сприяння ініціативам газети «День» – це унікальна ініціатива громадськості, яка створила і зареєструвала в Міністерстві юстиції організацію з метою поширення інтелектуального середовища та підтримки просвітницьких проектів газети: видання книг документалістики, всеукраїнських фотовиставок, проведення літніх журналістських шкіл, організацію «круглих столів» на теми української історії та ідентичності, читацьких конференцій у навчальних закладах тощо.

На зустрічі директор «Агенції промоції «Суми» Ірина Дяденко та президент Фонду газети «День» Микола Гриценко розповіли про співпрацю «Дня» та Агенції. Зокрема, звернули увагу на проект «Починай творити», до промоції якого залучалась газета «День».

Сумські бібліотеки та вищі навчальні заклади на презентації отримали збірки книг за редакцією «Дня». Сюди ввійшли серії книг «Сила м’якого знака», «Екстракти», «Бронебійна публіцистика».

Голова спілки промисловців та підприємців у Сумській області Олександр Папусь також висловився з приводу роботи газети. Він зазначив, що «День» робить велику справу: вона піднімає важливі питання виховання і духовності, завдяки яким, на думку пана Олександра, Україна може бути по-справжньому незалежною.

Кульмінацією заходу стало підписання Миколою Гриценком та Іриною Дяденко меморандуму про співпрацю між «Агенцією промоції «Суми» Сумської міської ради та благодійною організацією «Фонд сприяння ініціативам газети «День».
0
Комментариев
0
Просмотров
4095
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.