У Сумах відбувся концерт, присвячений Дню матері

Анастасія Літвіненко 17 мая 2019 в 15:05
12 травня у сквері «Щастя», що розташований біля  McDonalds у місті Суми, відбувся четвертий концерт молодіжних музикальних гуртів та виконавців, який цього разу був присвячений Дню матері. Він тривав три години, на протязі яких своєю творчістю присутніх радували шість учасників. Організатором даного заходу є Олександр Мілош. Головна його мета – популяризація творчості молоді, яка не має можливості виступати або виставляти свої картини у великих залах. Під час концерту прозвучали  хіти, як іноземною, так і українською мовами, які є відомими не тільки в Україні, а і в усьому світі. Вони були присвячені коханню, життю, дружбі, а також патріотичні. 

Так, група з гумористичною назвою «Худі кістки» подарувала присутнім справжнє музичне свято. У їхньому виконані прозвучала душевна, лірична і чуттєва пісня з репертуару Кузьмі Скрябіна «Старі фотографії»  про любов до близьких, рідних та справжню дружбу. Неймовірно та драйвово виконали хлопці і філософські пісні з репертуару групи «Сплін»  «Виходу не має»та Ляписа Трубецького «Капітал», а також роковий хіт «Кукушка» Віктора Цоя.  Зворушила кожного і патріотична композиція  «Добрий ранок, Україно» про любов до рідної країни та прагнення захищати її ідеали і незалежність. Крім того, порадувала група глядачів і зарубіжними хітами.  Потім концерт запальними і чуттєвими композиціями продовжив дует «Кандель». У їх виконані прозвучали: пісня  «Спи собі сама» з репертуару Кузьми Скрябіна та інші. В цей вечір ще багато колективів дарували глядачам композиції,  що сподобались не тільки дорослим, а й малечі, яка разом з батьками завітала у сквер «Щастя» і супроводжувала кожну пісню танцями.

Загалом концерт пройшов у теплій і запальній атмосфері та зібрав дорослих і дітей, яким його учасники створили справжнє свято та подарували гарний настрій і позитивні емоції. А майстерність голосів і драйвове виконання залишаться у пам’яті на довгий час. Наприкінці організатори повідомили, що такі заходи проходитимуть двічі на тиждень до кінця літа.

Олександр Мілош, організатор заходу:
«Головна мета та ідея даного заходу популяризація творчості тієї молоді, яка не має можливості  і не має площадки,  щоб виступити або проявити себе. Це не тільки музиканти і співаки, а  і перформери, і художники. З їх творчістю кожен може познайомитись під час тих заходів, які ми проводимо у сквері «Щастя». У них мають можливість взяти всі бажаючі. Зокрема, виконавці, гурти звертаються до мене, я спілкуюся з ними, знайомлюся з їх творчістю і вони приймають участь у концерті. Так буде і на даному заході. При цьому вони виконують пісні на власний вибір. Це вулична музика, тому кожен може прийти та заспівати пісні з репертуару Святослава Вакарчука або Віктора Цоя і взагалі все, що не носить в собі агресії, нецензурної лайки або ще якихось неприпустимих речей. До речі, сьогоднішні виступи відбуваються без попередньої репетиції. Такі заходи тривають уже протягом чотирьох тижнів і сьогодні відбудеться  вже  четвертий концерт. А ще ми плануємо проводити їх двічі на тиждень у четвер і неділю. Наближається літо – пора  відпусток і такі заходи подобаються людям та вже найшли свій відклик. Вони триватимуть до холодів, а також планується зробити такі заходи традиційними і щорічними. До речі, мене приємно здивувало, що на сьогоднішній концерт прийшли мами з маленькими діточками, а також зрілі люди, тобто взагалі різні вікові категорії, яким однаково подобаються виступи наших учасників. Крім того, ми вирішили зробити молодіжну творчу організація під назвою «Маніфест». За чотири тижні в ній вже зареєструвалось 28 хлопців та дівчат, які мають бажання просувати свою творчість і у мене уже виникло бажання зробити фестиваль та його  концертну програму готувати і проводити репетиції на базі моєї студії».

48
Комментариев
0
Просмотров
3014
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.