У Сумах «бастували» тролейбуси

Елена Шевченко 11 января 2019 в 12:16
Учора, 11 січня, з 17-30 до 19-10, якраз у час пік, коли городяни їдуть з роботи додому, трапилася масштабна зупинка тролейбусів. Транспортний колапс стався в районі вулиці Харківської, де завмерло 26 одиниць рухомого складу.



Як з’ясувалося, причина транспортної «несподіванки» – це обрив дротів лінії неподалік зупинки «Вул. Даргомижського», як результат: тролейбусна вервечка простягнулася аж до Харківського мосту.

На питання кореспондента: «Яка причина пошкодження контактної мережі?», водії завмерлих тролейбусів озвучили свою версію. На їх думку обрив лінії стався через зношеність міських тролейбусних електроліній. Їх трудовий стаж становить понад 40 років, вони давно потребують капітального ремонту.



Цю інформацію підтвердила й прес-секретар КП «Електроавтотранс» Ірина КРЯЧКО та додала, що за оцінкою експертів ДП «Київська державна регіональна технічна інспекція міського електроавтотранспорту» у місті Суми 27 км тролеї (контактної мережі) потребують заміни, а 7 км з них – взагалі не придатні до експлуатації. «Найбільш небезпечними та аварійними ділянками в обласному центрі є: Покровська площа, Білопільський шлях, Хіммістечко та вулиці Ільїнська, Петропавлівська, Роменська», – зазначила Ірина Крячко.





52
Комментариев
0
Просмотров
2947
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.