Свято спогадів для ветеранів

ВС 10 мая 2011 в 16:56
В День Перемоги "Горобина" активно прийняла участь у святкуванні данної знаменної події.
"Кожного року ми намагаємося підтримувати традиції святкування цього світлого, великого свята, тому для нас, вдячних нащадків, є обов’язком вшанувати пам’ять загиблим воїнам та створити святковий настрій для наших дорогих ветеранів", - зауважив В.О. Демура.

Після урочистого покладання квітів до Меморіалу Слави працівники ТОВ "Горобини" спільно з молодіжною організацію "Сумська федерація страйкболу" організували на Театральній площі свято спогадів для ветеранів. Пригощали польовою кашею, фірмовим квасом, звісно ж не обійшлося без бойових сто грамів та звісно ж подарунків всім ветеранам від компанії "Горобина".

Підприємство, раніше запланованого, розпочало квасний сезон. Цей натуральний, смачний, а головне корисний напій став справжнім задоволенням під час спекотної святкової погоди, адже саме квас найкраще втамовує спрагу. Свідченням цього неймовірно великі черги біля квасних бочок, які вже скоро ми всі побачимо на вулицях нашого міста.

"Нажаль, з кожним роком справжніх героїв – ветеранів стає все менше і згадують їх все рідше, але в такий день ми просто мусимо зробите все, щоб на їхніх вустах з’явилася посмішка, а на очах сльози радості, що їх пам’ятають та їм щиро вдячні. І я щасливий, що нам це вдалося", - відзначив Володимир Демура.

На правах реклами
Теги:
Горобина
2
Комментариев
0
Просмотров
3995
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.