Сумчане просят защиты у Александра Волкова

ВС 16 мая 2011 в 17:00
Сумчане просят защиты у Александра Волкова
14 травня 2011 року, куратор Сумської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» Олександр Волков провів робочу зустріч з  представниками робітничого колективу ТОВ «Рембутттехніка», які звернулись до нього за допомогою та захистом в ситуації, що склалася навколо приміщення, яке знаходиться в центрі міста, за адресою: вул. Набережна р. Стрілки, 8.
Представники робітничого колективу, який налічує близько 180 членів, під час зустрічі з Олександром Михайловичем розповіли про незаконні дії міського голови Сум Геннадія Мінаєва та члена Виконкому Сумської міської ради Олега Соколова, які бандитським шляхом захвачують приміщення в центрі міста, де розташовано товариство. На сьогодні під загрозою опинитися на вулиці без роботи зіткнулося понад 60 робітників, а з ситуацією, яка склалась в Україні, це автоматично призведе до того, що всі вони зі своїми сім’ями залишаться без засобів для існування.
Працівники заявили, що вони вже готові до радикальних дій, щоб захистити своє право на працю гарантоване Конституцією України та планують розпочати збір підписів за відставку мера міста Мінаєва з займаної посади.

R
-1
Комментариев
1
Просмотров
1520
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

что за бред. В этом помещении работает только 2 человека из Рембыттехники, остальные - люди, которые в обход бюджета перечисляют директору Рембыттехники деньги за аренду помещения, которое принадлежит городу. Убытки составляют миллионы гривен!