Политолог Александр Хоруженко: "Минаев не предал, проблема состоит в непубличности"

Дмитрий Литовченко 09 ноября 2010 в 17:43
Александр Хоруженко / Фото - из архива
Онлайн-интервью с директором Центра исследований региональной политики

Директор Центра исследований региональной политики, политолог Александр Хоруженко ответил на вопросы читателей сайта газеты "Панорама" в рамках онлайн-интервью.
Он поделился впечатлениями от прошедших выборов, прокомментировал перспективы формирования новой исполнительной власти в Сумах и сделал прогноз дальнейшего развития событий в сумской политике.
Как новоизбранный депутат от партии "Рідне місто", Александр Хоруженко прокомментировал информацию о возможном объединении партии с Партией регионов в Сумах, о чем ранее говорил мэр Геннадий Минаев.

"Я не поділяю віри мера Геннадія Мінаєва в наше спільне світле майбутнє разом з Партією регіонів. Абсурд навіть у тому, що він сам не поділяє цієї віри. Його аргументи на цей крок я розумію. Проте більшості в цій конфігурації в міській раді не буде.
Геннадій Мінаєв висловився за створення виконавчого комітету, куди увійшли б представники Партії регіонів. Саме це він пообіцяв губернатору Чмирю.
Це політичний вибір мера Геннадія Мінаєва, який, я переконаний, він повинен пояснити всім жителям міста. Бо багато хто такий вибір сприймає як політичну зраду.
Зради насправді у цьому немає. Проблема заключається тільки в тому, що подібні домовленості повинні відбуватися і коментуватися публічно, а не в кабінеті губернатора", - заявил Александр Хоруженко.
Читать интервью можно здесь: http://vsisumy.com/interview/aleksandr-horuzhenko

2
Комментариев
2
Просмотров
7148
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

"Зради насправді у цьому немає. Проблема заключається тільки в тому, що подібні домовленості повинні відбуватися і коментуватися публічно."
І бажано ще до виборів. Більше того, Мінаев, виходячи з логіки його оправдовань, міг обиратись і від ПР. Так само пояснюючи виборцям свій вибір доцільністтю гарних стосунків з державною виконавчою владою за для блага Сумчан. Але виникає питання - А обрали б його мером Сумчани?
А що до зради, так це для Хоруженко і Положия ії немає. Тому що ще до виборів вони знали, що буде відбуватись після перемоги свого кліента. А тепер роблять все, щоб виборець повірив в те, що у Мінаева не має іншого вибору.

А мы разве не предпологали что будет происходить после выборов? ведь и коню было ясно что как бы мы не проголосовали в голубой державе выжить не мыслимо. Средства для существования города не у громады а идти на конфронтацию - глупость. Минаева избирали мы а теперь остаётся поверить ему.