СобіВартість

Сумщина творческая. Культура и искусство
Євген Велес 25 апреля 2014 в 12:40
Кожному у житті доводилось бачити усмішки голлівудських зірок. Цим нікого не здивуєш.. чого там не бачили, запитаєте скромно ви. Саме так.)
Кожен майже день нам повідомляють взахлин про чергову усмішку.  Та з нею, погодьтесь, не зрівняється посмішка – нашої продавчині.
В одному ряді програє!
Бо ціна тієї посмішки дуже різниться. Порівняти важко. Але не про це мова.
За параметрами щирості і відвертості, наша продавчиня, жінка скромна, що спроможна майже кожному передати те, що вона думає сьогодні.
Зірка – посміхається, бо того вимагає контракт і статус. Чим вищій статус, тим більш штучна посмішка. Але не будемо вказувати конкретно.
Така робота. Часом важка. Часом чудова.
Але умови зірки набагато важчі, тому ви жодного разу, хіба випадково, не можете побачити хмар на обличчі і дум про якнайшвидше завершення робочого дня. За  тоннажем косметики. Що дам, що чоловіків. Різниця не велика.
Те що коїться за лаштунками ви ніколи не побачите, бо то є робота секюріті. Жодна людина, окрім самого наближеного персоналу і рідним не має бачити того. То інша сторона, особиста. І вона за усіма доступними замками. І навіть коли якомусь ЗМІшнику таки вдастця зробити «наживо» світлину, у кращому випадку його фото не надрукують (хіба то кому буде вигідно).

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1049
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.