Чудовий концерт Олександрf Спицького, виконавця з Конотопа

Сумщина творческая. Культура и искусство
Сумы Городская библиотечная система 01 февраля 2017 в 13:14
Недільним зимовим вечором, 29 січня, у відділі мистецтв центральної міської бібліотеки ім. Т. Шевченка заради чудового концерту талановитого поета і автора-виконавця з Конотопа – Олександра Спицького, зібралися поціновувачі його мистецтва.



Вся його програма складалася з декількох блоків пісень і віршів. Особливо запам'яталися такі: «О Париже в Конотопе», «Всем и сразу угодить нельзя...», «На южном побережье Крыма...», «Полуразговор с критикессой», «Незрячий и невидящие», «Хорошее отношение к собакам», «Монолог шахматного короля», «История одного лета», «Вера, надежда, любовь», «Посвящение женщине», «Словно книгу – читаем дорогу...».



В творчій зустрічі також брали участь сумські друзі Олександра – Ігор Добровольський, Вікторія Стець і Ганна Верховцева, які вдало доповнили його виступ.


Ігор Добровольський (керівник сумського клубу авторської пісні «Булат», голова оргкомітету Міжнародного фестивалю авторської пісні та співаної поезії «Булат») поділився своїми спогадами і виконав декілька своїх авторських пісень раннього періоду. Чудово акомпанував йому на скрипці гарний музикант Сергій Борщ.


Талановита Вікторія Стець – учасниця молодіжної студії КАП «БУЛАТ» (минулорічний лауреат фестивалів авторських пісень в трьох країнах – в Україні, Росії та Білорусії) приємно здивувала своїми прекрасними вокальними даними, підкоривши публіку виконанням нових пісень.


Читала свої поезії молода обдарована поетеса Анна Верховцева. До речі, на вечорі відбувся дебют пісні на її вірші «Теорию осени задали на дом...», музику до якої написав Ігор Добровольський. Глядачам пощастило вперше почути їх дует.


На думку присутніх шанувальників авторської пісні вечір вийшов теплим та душевним, ніби зібралися в одному колі близькі друзі. Будемо чекати від Олександра нових чудових пісень і тоді ми знову ще не раз обов’язково перетнемося.


Олександр – відомий конотопський поет, бард, лауреат Міжнародного фестивалю авторської пісні «Славутич – 99» в номінації «кращий автор». Закінчив Київське училище культури. Працює викладачем по класу гітари в дитячій школі мистецтв. Вийшли друком його книжки: «Зарисовки о главном» та «Доля чи випадковість».

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1337
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.