Путін і американські бабки

Блоги, Віктор Бобиренко
08 декабря 2011 в 21:20
Бабло побєждаєт зло?
Дуже порадував сьогодні Владімір Владімірович Путін, в народі - ВВ.
Коментуючи http://www.radiomayak.ru/doc.html?id=302182 заяву Хілларі Клінтон, стосовно виборів (вона заявила, що вибори були нечесними) він фактично звинуватив Госдеп у підтримці російської опозиції.
Причому тон такий характерно - снісходітєльний, чисто путніський. З понтом: "ну ви ж знаєте наших американських партнерів - жуліки".
Ну хто б сумнівався. Простим росіянам звичайно ж подобається, коли їх роблять лохами і вкидають пачками бюлетені за партію жуліков і воров. Вони мліють від щастя і цілують небесний лік ВВ.
Але підступні американські шпигуни ходять засніженою Росією і роздають по 100 баксів учасникам мітингів. А шо? 50 тисяч мітингувальників тільки в Москві. 5 мультиків - і мітинг.
І в Росії, і у нас, в Україні, і в усьму світі, звичайно ж, свято вірять, що дійсно в Чечні 99% була явка, і всі недострелені бойовики прийшли проголосувати. І 99% з них взяли і проголосували за рідну партію премєра. Вони ж незлопамятні люди. Вони вже давно вибачили ВВ фразу: "Чєчєнов мачіть в сартірє".
І весь Дагестан, Інгушетія, Тива, всі оленеводи дали від 70 до 90% при сумашедшій явці. Їх за бакси не купиш. А словяни сплохували. Підступні, гадство. То в Україні у 2004 році ходили црушники, не криючись, роздавали по 100 баксов по Майданах. Тепер абарзєлі - і в Расєю матушку.
Куди тільки ФСБ (КГБ) дивиться.
Масквічі правда не поведуться на правдиві слова ВВ. Бо розпропаговані українцем Навальним і іншими негідниками з опозиції.
Слова ВВ розраховані на простих мужиків з Тамбовської глибинки. Вони, після третього стакана, почувши лідера, скреготнуть зубами: "А, мля, гадскіє капіталісти. Всьо ім нє ймьотся. Хочєтся ім Расєю-матушку по міру пустіть. Каби нє ані, уж ми би зажилі. Уж ми би дааа..."
600 років стоїть Расєя. І 600 років їй, бідній, хтось заважає.
От нєпрьот.

А тут ще хахли тєму почали (із Фейсбука): "Продається намет б/у, 7 років. Москвичам - скидка".

Як жить? 
-3
Комментариев
2
Просмотров
2465
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Интересно ,сколько завтра ,на Болотной площади будет людей ? Удивительно что разрешили митинг аж на 30 тысяч участников )

Вони реально перелякані, але роблять виглять що мокро у штанях когось іншого.