Українські хіп-хопери зняли кліп у лікарняній палаті Гурт NAPEREXRESTI представляють емоційну роботу «Ловимомомент»

Yana Hotko
Yana Hotko 31 августа 2023 в 17:41
Учасники гурту NAPEREXRESTІ Макс Голосков та Влад Синенко на початку повномасштабної війни вразили своїм популярним синглом «Лелека». Саме цю пісню шанувальників української хіп-хоп культури переспівали в каверах, а відомі зірки, серед яких Макс Барських, Мʼята, Коля Серга та інші, підтримали хлопців у своїх соцмережах. Сьогодні NAPEREXRESTІ дивують новою музичною прем’єрою «Ловимомомент».

«Пісня «Ловимомомент» — це, як подих фаєршоучіка з керосином, але замість керосину щось приємніше! У кожної пісні є своя — фарба. Пісню з такими фарбами ми ще не писали, адже вона має сатирично-життєвий формат. Доречі цей трек, був записаний із нашим крутим звукачем Сергієм Безуглим, дуже швидко. Думаємо, тут не тільки значення в його таймингу, а й і в тому, що це хіп-хоп, круто коли він звучить живо та максимально у «ван тейку», — коментують учасники гурту NAPEREXRESTІ.

До релізу нової пісні хлопці презентували сатирично-емоційний кліп. Головним меседжем якого стало те, що музика лікує та повертає душу до життя. Режисером відеороботи став Макс Голосков.

«Ми дуже скрупульозно віднеслися до всіх етапів створення відео — від розробки ідеї до монтажу. І максимально кайфанули від процесу. Щоб відзняти все задумане, нам знадобилося два дні. На цей час нам надали у використання поверх приватної лікарні, за що ми безмежно вдячні. Також дякуємо всій команді, що взяла участь у роботі. І козі також вдячні за відображення вайб треку. Сподіваємось, ця алегорична робота допоможе глядачам по-іншому сприйняти сам трек», — коментують NAPEREXRESTІ.

Додаємо, Максима та Влада пов’язує не лише спільний музичний проєкт, а і дружні відносини із самого дитинства. Максим Голос, служачи в ЗСУ, не полишає займатися музикою, знаходити натхнення та дарувати його всім українцям, бо, як наголошують виконавці, музика лікує та надає крила.

Трек «Ловимомент» вже доступен на всіх музичних майданчиках
https://bfan.link/naperexresti-lovymomoment

Посилання на кліп:
https://www.youtube.com/watch?v=8MFnOxR5P9M

Соцмережі артистів:
https://instagram.com/naperexresti
Влад: https://instagram.com/vlad_svyi
Макс: https://instagram.com/maks_golos

 
19
Комментариев
0
Просмотров
762
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.