Я бажав «синьо-жовтим» тільки перемог

Блоги, Иван Житник
11 ноября 2011 в 00:01
У книзі я написав про перемоги…
Напередодні гри зі збірною командою Болгарії до Тернів, де я народився й виріс, а в складі команди «Космос» став чемпіоном Сумської області, приїхали керівники національної збірної України з футболу - Ігор Черкасов, начальник команди та Андрій Баль, тренер.

Разом із меценатом Сергієм Осиковим, який родом звідси, а нині допомагає селищу, як мовиться, й словом, і матеріально, вони подарували форму юним місцевим футболістам.

На тій зустрічі я вручив наставникам збірної власну книгу «Задзеркалля», яка не так давно побачила світ. І написав побажання «…гравцям збірної України перемагати завжди і всюди…»

Після тих відвідин «синьо-жовті» провели дві зустрічі - із болгарами та збірною Естонії. Результати, як відомо, вагомі й переконливі. І ось тепер - матч із збірною Німеччини, яка у відбірковому циклі до Євро - 2012 здобула все, що могла здобути. А головне - путівку і прагнення стати чемпіоном континенту.

З чим же до цього матчу підійшла наша збірна?

Олег Блохін проінформував уболівальників, що через різного роду ушкодження команда одразу не дорахувалася 10 гравців. Окрім Дмитра Чигринського й Тараса Михалика, які травмувалися ще раніше, проблеми зі здоров’ям тепер уже виникли у Олександра Алієва, Дениса Гармаша, Олега Гусєва, Олексія Гая, Андрія Вороніна, Євгена Хачеріді і найдосвідченіших гравців - Андрія Шевченка та Олексадра Шовковського.

Андрія Вороніна уже немає у збірній, пройшовши обстеження у лікарів національної команди, він її залишив. O. Шовковський поки що у резерві. У випадку форс-мажорних обставин є сподівання, що він допоможе збірній.

Щодо інших травмованих гравців, то навряд , що вони зіграють з Німеччиною. Проте тренерський штаб надіється на їхню участь у наступному матчі - зі збірною Австрії.

- Нічого страшного! Будемо грати, команда виглядатиме нормально, - сказав на прес-конференції для журналістів наставник. - Усе що не відбувається - на краще. Головне, аби таких проблем не було перед Євро: тоді це вже буде серйозно. А зараз все ж таки товариський матч, нехай навіть і з Німеччиною. Що робити, коли у нас в країні немає тридцяти рівноцінних футболістів. Якщо в Німеччині є, то у нас, на жаль, ні …

У збірної Німеччини, до речі, ще є й збалансованість ігрових ланок, чого поки що не скажеш про нашу збірну. У команди Йоахіма Льова майже відсутні слабкі сторони.

І не дивлячись на це, за словами Олега Блохіна, його задовольнить у цьому матчі тільки перемога. Тим самим він підтвердив слова із подарованої мною книги: «перемагати завжди і всюди…»

Пряма трансляція матчу збірних України та Німеччини відбудеться 11 листопада на телеканалі «Інтер» (початок о 21.45).
PS: Більш детальну розповідь про приїзд керівництва збірної команди України з футболу до Тернів можна прочитати на сайті: ivanzhytnyk.com

-1
Комментариев
0
Просмотров
1939
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.