НЕЗАЛЕЖНА І ЄДИНА - МОЯ УКРАЇНА

Сумська обласна бібліотека для дітей
Сумська обласна бібліотека для дітей 09 июля 2021 в 13:46
07-08 липня відбулося засідання журі обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна» у складі голови Сумської обласної організації Національної спілки художників України Івана Гапоченка, головного спеціаліста управління культури Сумської облдержадміністрації Ольги Мальченко, старшого наукового співробітника-зберігача Наталії Курасової та завідувача відділу декоративно-ужиткового мистецтва Ірини Яніної Сумського обласного художнього музею ім. Н.Онацького, викладача Сумської міської дитячої художньої школи ім. М.Лисенка Любові Ярцової, директора Сумської обласної бібліотеки для дітей Лілії Тогобіцької та провідних фахівців закладу.
У порядку денному тільки одне питання – визначення переможців обласного туру Конкурсу. Розглядалися роботи у номінаціях: «Малюнок», «Аплікація», «Вишивка». Роботи переможців будуть направлені до Національної бібліотеки України для дітей для участі в заключному етапі Конкурсу.
Оголошення про результати Конкурсу і переможців буде висвітлено на  вебсайті Сумської обласної бібліотеки для дітей та сторінці фейсбук. Слідкуйте за новинами!

 
0
Комментариев
0
Просмотров
2123
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.