Літо+Книга+Бібліотека=Позитив!

Сумська обласна бібліотека для дітей
Сумська обласна бібліотека для дітей 09 июля 2021 в 13:40
Літо – особливий період у роботі обласної бібліотеки для дітей. Це фейєрверк гарного настрою, різноманітних заходів, ігор і веселощів.
Щоб урізноманітнити літній відпочинок дітей та познайомити їх з кращими творами літератури, бібліотекарі розробили програму літніх читань «Мозаїка книжкового літа».
Цьогорічні літні читання проходять під гаслом «Літо, книга, позитив!». Долучитися до них вже мали змогу 1159 дітей, які відпочивали з 15 червня по 06 липня у пришкільних таборах, і завітали до бібліотеки. Для них проведено понад 50 заходів, серед яких – літературний калейдоскоп «Літні свята народного календаря», читання «Цікава книга повсякчас зустрічає влітку вас», літературна подорож «Дружба – це велика сила, всіх об’єднує вона», книжковий хіт-парад «Подорож книжковим містом», народознавча академія «Ярмарок українських звичаїв», світ речей «Відпадні підбори», мистецькі storytelling «У стилі літа», слайд-мандрівка «За Піренейськими горами. Іспанія», віртуальний променад «Від Чехова до Лушпи» та ін.
Зацікавлено та емоційно, нагороджуючи артистів бурхливими оплесками, діти сприймають і вистави театру ляльок «Кукляндія».
До уваги юних користувачів також яскраві книжкові виставки «Літо в гості завітало…», «У барвах сонячного літа», «Книжкова планета дитинства», «Читай – відпочивай», «Дитинства яскравого мить», «Книга завжди допоможе родині, де росте маля» та «Книжковий хіт», які допомагають перетворити читання у радість, задоволення, справжнє свято книжкових відкриттів.
А ще кожен бажаючий має змогу сфотографуватися біля фотозони «Нам – 100», адже 2021 рік – ювілейний для бібліотеки.


 
2
Комментариев
0
Просмотров
1697
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.