Магія поезії сумської поетеси Ірини Булахової.

людмила яценко
людмила яценко 13 сентября 2021 в 10:02
Літературний клуб «Дивослово», який діє у відділі абонементу Сумської обласної наукової бібліотеки, вже давно став традиційним місцем для зібрань творчих, інтелігентних людей, тих, хто вміє відчувати душею красу художнього слова.
11 вересня 2021 року до актової зали бібліотеки на творчий вечір «Собі лишу несказані слова» завітали шанувальники поетичного таланту сумської поетеси, авторки декількох збірок поезій, керівника літературної студії «Літера» Ірини Булахової.
На літературно-музичному святі презентували третю книгу поетеси «Візерунки долі». Зустріч була щирою і неймовірно емоційною. Поетеса розповідала про себе, читала власні твори, ділилась секретами звідки до неї приходить натхнення, бо криниця її поетичної душі ніколи не міліє.
Відбулось гармонійне співвідношення художнього слова, співу, музики й неймовірно щирих привітань від друзів, колег по перу з міст Суми, Ромни, Лебедин, Гадяч. Бібліотекар Бездрицької сільської бібліотеки передала слова побажань від своєї громади. Присутні мали можливість не тільки познайомитися з кількома відеокліпами пісень, написаних на слова поетки, а й почути пісні на її вірші у виконанні авторів музики.
На згадку про зустріч відбулася традиційна фото- і автограф-сесія, прозвучало багато теплих слів подяки за проведену зустріч, були квіти та подарунки.


 
0
Комментариев
0
Просмотров
1226
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.