Нормотворча діяльність окупантів: від юридичної колізії до чергового злочину

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 17 июня 2022 в 10:12
На тимчасово окупованих територіях самопроголошена влада намагається побудувати свою злочинну нормативну, але не правову систему. Зрозуміло, що подібна діяльність для декого може створити «юридичні колізії», тобто суперечності із вже існуючими в Україні, легітимними нормативно-правовими актами.
Щоб сумнів не займав панівне становище у свідомості громадян нагадуємо, що чинними на території держави є лише ті закони та документи, що розроблені й прийняті відповідно до вимог Конституції та законів України.
Наголошуємо, що будь-які нормативно-правові акти введені ворогом у дію на визнаних світом територіях України є нікчемними та неправомірними, а отже не створюють жодних правових наслідків.
Варто зазначити, що наша країна вже 30 років має абсолютно обґрунтоване право на самостійність, визнане всіма цивілізованими країнами, і є повноправним учасником міжнародних відносин.
Тому кожна спроба на території незалежної держави запровадити свої порядки є лише зайвим доказом тієї купи злочинів, що вже вчинила російська влада.



 
1
Комментариев
0
Просмотров
876
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.