Лише зазнавши правових утисків, батько повернув синові заборговані 150 тисяч гривень

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції
Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції 09 июня 2020 в 12:11
Поведінка сумчанина у ставленні до своєї дитини не характеризувала його як зразкового батька. Присуджені аліменти чоловік не сплачував, тому накопичений борг у розмірі понад 113 тисяч гривень був цілком зрозумілим наслідком.
«Батько втішав себе тим, що багаторазові попередження державних виконавців про застосування до нього санкцій, які передбачені чинним законодавством, не вийдуть за рамки балачок. Проте винесені постанови про обмеження прав, разом з накладеним арештом на майно та рахунки, прикро здивували неплатника. Неможливість вести звичний спосіб життя та постійне нагадування про наявний борг докорінно змінили його відношення до виконання своїх батьківських обов’язків», – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).
Очільниця також додала, що громадянин, окрім погашеного у повному обсязі боргу, сплатив ще й понад 22 тисячі гривень штрафу, які також були перераховані дитині та більше 11 тисяч гривень виконавчого збору.
Всього за 5 місяців державними виконавцями Сумщини стягнуто 68 мільйонів гривень аліментів.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1137
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.