«Прокурор... і іде припис...»

Блоги, Геннадий Минаев
20 декабря 2011 в 15:48

Ніколи не критикував своїх колег, а тим більш добрих сусідів. Але переглянувши актуальний репортаж телеканалу «Академ-ТВ» з колегії Сумської районної державної адміністрації (РДА) хочу поставити питання голові Сумської РДА.

Відповіді не треба. Питання риторичне.

Шановний Валерій Іванович, ваша цитата:

«... Ні по єдиному питанню... Як тільки щось десь починаємо робити... Тендера тільки ще... [навіть не проведені]. Ще не начали [почали] працювати... Тільки взяли пілотний проект, ініціативу взяли... Вже приїхала [прокуратура]... Прокурор... і іде припис... Чому ми не освоїли... [кошти]? ...».

Я Вас поважаю і дуже поважаю. Ви, поза всякими сумнівами, найкращій керівник Сумського району за останні шість років. Це об’єктивно. Я знаю про що говорю!

Але питання. До чого зараз такий публічний виступ, який на мою думку дуже запізнився? Чому три місяці тому, навіть місяць тому, Ви таке не говорили? Чому мовчали? Я маю на увазі – публічно мовчали?

Тоді (ні, не зараз, тоді) ох, як потрібне було таке говорити! Ох, як потрібно. Так? Чи ні?

А зараз все вже змінюється. Новий прокурор області. Інші стосунки. Конструктивний діалог. Діалог навіть під прокурорським наглядом. Так повинно бути – нікуди не подітися (таке законодавство), але без «беспредела». Зараз таке вже не потрібно говорити. Ви запізнились.

Завжди головні слова (навіть головні слова свого життя) треба говорити вчасно! (с) Г.Мінаєв. В іншому випадку вони втрачають будь-який сенс.

Але повертаючись до питання. Ні, шановний Валерій Іванович, так ми країну не змінимо і для людей її не побудуємо. Згодні?

З повагою, міський голова міста Суми Геннадій Мінаєв.

0
Комментариев
0
Просмотров
3743
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.