Іде світом Святий Миколай!

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 17 декабря 2021 в 16:29
З першим зимовим місяцем приходять в Україну зимові свята. У Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці активно триває підготовка до новорічних та різдвяних свят. Розпочав реалізовуватись щорічний благодійний проект «До Святого Миколая – добрі вчинки», який щороку радує сотні дітей пільгових категорій. Це благодійні акції, розважально-ігрові програми, вікторини, театралізовані дійства, конкурси тощо.
17 грудня 2021 року в бібліотеці пройшла благодійна акція до Дня Святого Миколая «Де живе добро». Привітати колектив бібліотеки зі святом прийшли учні Сумського закладу загальної освіти спеціальної школи Сумської міської ради. Театральний гурток ART – Барвінок показав пантоміму «Небесний дарунок» та театрально-музичну композицію «Щастя» . Колектив бібліотеки зібрав кошти в сумі 4450 гривень для розвитку творчих здібностей дітей. Акція пройшла в атмосфері добра та любові. Бо добро живе в серці кожної людини.

У комунальній установі Сумської міської ради «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» відділення денного перебування «Злагода» відбулося свято "Іде світом Святий Миколай".

Зимові свята у Німеччині: історія виникнення, традиції святкування та власні враження від відвідування Німеччини – такою була тема зустрічі з учнями Сумської Гімнізії №1, школа партнер PASHGoethe-InstitutUkraine .
І неофіційна частина зустрічі: чаювання зі справжніми німецькими ласощами, які ми кожного року отримуємо від нашого партнера .
Працівники відділу абонементу для юнацтва відвідали онлайн другокласників ССШ №1 з програмою «Затамуйте, друзі, подих Миколай сьогодні ходить».
Учні читали «Казку про Святого Миколая», де дізналися про добрі та доброчинні справи Святого Миколая, про його помічників та про традиції, які притаманні українцям в цей день. Згадали новорічних «дідів морозів» , які приходять до дітей Нідерландів, Англії, Америки та інших країн. Учні дружно відповідали на питання вікторини, читали новорічні вірші та ділилися добрими справами, які вони робили протягом року.
У відділі абонементу бібліотеки у прямому ефірі  сторінки відділу у фейсбуці пройшов святковий розіграш книжок та солодощів до дня Святого Миколая!  Прийняли участь друзі нашої сторінці у Facebook та користувачі  бібліотеки, які виконали всі умови конкурсу.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
2560
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.