Бібліотека виходить у місто

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 11 августа 2021 в 15:35
Вже не один рік  працівники Сумської обласної універсальної наукової бібліотеки, влітку, просто неба,  проводять промоції книг. Знайомлять відвідувачів  з новими надходженнями та послугами бібліотеки, спілкуються з мешканцями міста.

В цьому році вихід був до дитячого парку «Казка» з добіркою цікавих видань для дорослих і дітей.

Особливий інтерес у дорослих викликали книги: «Батьки в шоці: новий погляд на виховання» По Бронсона, Ешлі Меррімена (2019), «Самостійна дитина, або як стати «лінивою мамою» Анни Бикової (2018), «Як пригорнути кактус? Книга для батьків, які хочуть зрозуміти своїх підлітків» Анни Гресь (2019), «Метод великого пряника. Як не марнувати сили на дрібниці й досягти цілей із задоволенням» Романа Тарасенка (2019), «Розблоковане батьківство. Як виростити здорових і щасливих дітей в епоху інформаційних технологій» Елізабет Кілбі (2019).

Бібліотечні працівники ставили батькам запитання: " Як ви виховуєте свою дитину? Чи слухаєте власних батьків, чи радитеся з сусідами?  Чи покладаєтесь на інтуїцію й свій життєвий досвід? А може, читаєте спеціальну літературу?"

І пропонували переглянути літературу з виховання дитини, де є рекомендації - як насправді любити своє дитя. як спілкуватися з ними, як створювати  умови для гармонічного, інтелектуального, емоційного й особистого розвитку.

А малечу в цей час  цікавили яскраві, сучасні видання

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1566
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.