«Все, що душа довірила словам» Поетичний вечір з Тамарою Герасименко

СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 20 апреля 2018 в 11:01
     19 квітня 2018 року у відділі періодичних видань Сумської обласної наукової бібліотеки відбувся вечір поезії «Все, що душа довірила словам» за участю поетеси, члена Національної спілки письменників України  Тамари Герасименко. Вірші Тамари Миколаївни сповнені великого духовного змісту, стоять на захисті людських цінностей, без яких людське життя втрачає сенс. У її поезіях  переплітаються казкові й реалістичні  сюжети, об’єднано відчуття й розуміння людської  душі як найвищої цінності світу.

     Зустріч пройшла в теплій невимушеній обстановці, в атмосфері поваги один до одного та до життя. Старшокласники класичної гімназії з захопленням слухали вірші, що виховують найкращі людські риси, найчистіші помисли, найсвітліші мрії, культуру почуттів.

     Що таке поезія, яке її завдання, що надихає поета на написання віршів, як відрізнити графомана від людини, в якої є талант і якій є, що сказати? Гостя  відповіла  н
а ці та інші запитання та  і поділилася зі школярами своїм багатим життєвим та творчим досвідом. Вірші, що прозвучали, були цілком відчутним дотиком до юних сердець.

Завідувачка відділом періодичних видань
Кальченко Валентина
Сумська ОУНБ



 
6
Комментариев
0
Просмотров
2648
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.