Україна музична!

Сумська обласна універсальна наукова бібліотека
Сумська обласна універсальна наукова бібліотека 27 мая 2021 в 09:54
Українська музика – це цілий недосліджений материк. 26.05.21 року на абонементі Сумської обласної універсальної наукової бібліотеці відбулася третя лекція «Троє з когорти славетних…» в рамках клубу «Сумська ліра» («Дивослово»).
Постать Івана Карабиця – особлива в українській культурі. Його ім’я ще за життя було добре відоме не тільки на Батьківщині, а й на світових теренах.
За свій короткий земний шлях довжиною лише в 57 років Іван Карабиць виявив себе як яскраво обдарований самобутній композитор, талановитий диригент, чудовий педагог і видатний музично-громадський діяч.
Іван Карабиць мав творчі здобутки в усіх музичних жанрах. Це симфонічні, кантатно-ораторіальні, інструментальні твори, концерти для оркестру, фортепіано з оркестром, вокальні цикли, понад 50 естрадних пісень, музика до художніх та анімаційних фільмів, театральних вистав.
Разом з музикознавцем Ганною Приходько члени клубу «Сумська ліра» поринули у світ музики видатного композитора, а також більше дізнались про його життєвий і творчий шлях.
Залишайтесь з нами і ви будете знати першими! Чекаємо на вас!

 
0
Комментариев
0
Просмотров
2374
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.