Наркомания - світова проблема №1

СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 26 июня 2017 в 10:31
     26 червня Міжнародний день боротьби із зловживанням наркотиками і їх незаконним розповсюдженням. Працівники відділу періодичних видань Сумської ОУНБ звернули увагу своїх користувачів на  світову соціальну  проблему.

     Питання наркоманії постало перед суспільством ще з прадавніх часів. Ніхто і не підозрював, що ця хвороба призведе до великих втрат, а найголовніше до втрати молодих, енергійних, талановитих особистостей у руках яких знаходиться майбутнє.

     Боротьба з наркоманією наразі не втрачає своєї актуальності. На жаль, наркобізнес дедалі популяризується у сучасному суспільстві, а страждає від цього, у першу чергу, молодь. Адже подібна «прибуткова справа» не зважає на вік споживачів. Проте реальна ціна, яку має сплатити суспільство у майбутньому, – знищений генофонд.

     Цикл бесід
«Секрети солодкої отрути: нове про наркотики в пресі» пройшла  за таким планом:
• причини виникнення наркоманії;
• наслідки наркоманії;
• шляхи подолання наркоманії.

     Розгорнута виставка "Дорога болю і боротьби".

     Використані періодичні видання:                                              «Психолог», «Юридична Україна», «Віче», «Знание-сила», «Східноєвропейський журнал громадського здоров’я», «Биология в школе», «Науковий вісник КНУВС» та інші.

Відділ періодичних видань Сумської ОУНБ


 
2
Комментариев
0
Просмотров
1941
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.