Читати «Дніпро» – це мріяти з розплющеними очима…

СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ
СУМСЬКА ОУНБ ВІДДІЛ ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 18 мая 2017 в 13:54
   З «Дніпром»  ваші вечори стануть цікавішими, адже це час інтригуючих детективів і містики.
   Жіночі історії та фантастичні замальовки чудово смакуватимуть з імбирним чаєм, а от до інтимної та пейзажної лірики варто підготувати келих гарячого глінтвейну, корицевий аромат якого віднесе вашу фантазію далеко за межі буденності.
   Читати «Дніпро» – це мріяти з розплющеними очима…
   Життя непередбачуване. Воно переставляє людські долі за якимось незбагненним сценарієм. Троє абсолютно нічим не пов’язаних людей усього за кілька годин стають однією великою родиною, яка як і годиться, збирається разом біля пологового будинку, коли чекає на поповнення. Саме час познайомитися… Читайте оповідання «Тарпан» Юлії Джугастрянської.
   Змодельоване життя за власним планом – мрія кожного. Однак чи можна продумати все до найменших деталей?! І чи лише воля людини буде вирішальною?.. Фантастичне оповідання Маріанни Задорожної «Володар майбутнього» …
   Уявіть, що раптом серед глухої ночі до вас приходить дівчина мрії й просить допомогти. Чи можна їй у цьому відмовити?.. Звісно, ні. А от якби ви знали, чим обернеться це прохання, то навіть і дверей не відчинили, хоч би стукала сама Афродіта. Детективне оповідання братів Прудченків «Ніч такою дивною була».
   Завітайте до ОУНБ. У відділі періодичних видань ви отримаєте журнал «Дніпро», на його сторінках знайдете і чуттєві вірші і запальні мотиви прози.

                                                  Підготувала Валентина Кальченко.

 
Теги:
Журнал
11
Комментариев
0
Просмотров
1496
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.