Утеплення балкона

Виктория Олефиренко
Виктория Олефиренко 17 декабря 2012 в 06:48
Балкон - одне з найбільш недооцінених місць в квартирі. Сучасне життя передбачає постійне збільшення кількості домашньої побутової техніки, меблів, предметів інтер'єру та інших побутових речей. У квартирі постійно не вистачає місця для зберігання речей, які використовуються рідко, але без яких обійтися не можна. І звичайно ж найкращим місцем для зберігання таких речей є балкон. У літній час немає ніяких проблем. Знадобилася річ - вийшов, узяв, використовував і поклав на місце. А що ж робити, якщо на вулиці зима і за вікном -30 (цілком нормальна температура для сибірської зими і регіонів півночі)? Так просто в одній домашньої майці не вийти ... А якщо річ ще треба шукати, то взагалі можна обмороження отримати!

Але рішення є! Це утеплення балкона. Тим більше, що сучасний виробник пропонує широкий вибір різноманітних матеріалів-утеплювачів. На будівельному ринку можна придбати все, що завгодно, починаючи з пінопласту і закінчуючи скловатою.

Основна проблема утеплення балкона полягає в тому, що господарі приділяють величезну увагу обробці квартири і доведення до вдосконалення саме житловий внутрішньої частини. У підсумок сил на утеплення балкона своїми руками вже не вистачає. Спочатку господар не помічає особливої ​​проблеми, але з часом, коли балкон заповниться корисними предметами, проблема неодмінно з'явиться. І тоді вже доведеться її вирішувати.

Утеплення балкона своїми руками не являє собою ніякої проблеми. Почніть з самого очевидного. Перевірте, наскільки сильно пропускають вуличний холод балконні вікна. В основному всі проблеми поганої теплоізоляції балкона вирішуються установкою склопакетів. Але в разі особливої ​​ситуації можна скористатися утеплювальні панелями. Так само можна встановити теплоізоляційні плити, вони на довго збережуть тепло взимку і прохолоду влітку на вашому балконі. Теплоізоляційні плити використовувати предпочтительней ніж пінопласт, вони довговічні.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1158
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.