Про холуїв і декларацію видатків

Блоги, Николай Чернотицкий
11 апреля 2011 в 11:39
Радник Президента Ганна Герман вважає, що журналісти мають декларувати свої видатки, а співрозмовник пані Герман, відомий акордеоніст-регіонал Ян Табачник заявив, що 85% українських журналістів – холуї. Вважаю за необхідне нагадати пані Герман, що журналіст, на відміну від Вас, не живуть за рахунок платників податків і не носять годинники "Franck Muller", усипані діамантами. Журналісти не одягаються в "Луї Віттон" та не живуть в будинках по 300 кв.м. у Києво-Святошинському районі. Тому пані Герман – це Вам потрібно декларувати видатки, щоб пояснити суспільству, як при заробітній платні у розмірі 20 тис. грн., Ви носите годинник за ціною 466 тис. грн.
( http://tabloid.pravda.com.ua/brand/4c079eb6b66a2/)
Тепер про холуїв.  Розумію, що Ян Табачник «дуже поважна» людина, йому навіть заступник генпрокурора «Мурку» грає , але це не дає йому ніякого права ображати людей. Це звичайне хамство.  Якщо владу критикують журналісти,  то мабуть влада має прислухатись до критики, а не називати тих, хто критикує – холуями.

P.S. відео цієї розмови можна передивитись тут: 
http://www.youtube.com/watch?v=TxrXb5wel78
1
Комментариев
8
Просмотров
2705
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Пане Чорнотицький, правдолюбець ви наш. Дозвольте вам нагадати, як ви, бувши депутатом СМР минулого скликання, голосували по деяких депутатських запитах , що стосувалося законності використання депутатських коштів фракцією БЮТ та розподілу землі цією ж фракцією.Вам нагадати? Ви голосували проти.А мова йшла про сотні тисяч.Чи не за подібну "гибкость" і "избирательность" вас намагались за підтримки БЮТ зробити редактором міської газети при повній бездарності? За принципову життєву позицію, причому незважаючи на "своїх" чи "чужих" в цій країні і в цьому місті залишають без голови, в кращому випадку - без роботи. Ваша начебто безкомпромісність у відносинах із "сильними" світу цього-це тільки гра на публіку, форма демагогічного пристосуванства і не більше, свого роду мімікрія. Якщо вже ви такий зіркий і навіть марку годинника у Герман розгледіли, то може і ближче до себе щось подібне бачили у більш дрібних діячів, скажімо, з вашої фракції та власне з усіх фракцій без винятку минулого складу ради чи нинішнього, чи працівників виконавчого аппарату нашого міста. От коли наважитесь бачити у себе під носом, причому незважаючи на те, чи вигідна чи невигідна в даний момент особисто для вас подібна зіркість, тоді мабуть матимете право повчати Герман чи ще когось.

В сучасному суспільстві "вільної преси" громадська думка формується засобами масової інформації. ЗМІ - це влада значно потужніша за будь-яку іншу гілку. Вона формує результати виборів, які формують решту владних інституцій. Тому журналісти мають декларувати свої доходи значно жорсткіше за чиновників. Бо коли чиновник їздить на Лексусі - кажуть "накрав", а коли журналіст їздить на мерседесі - чомусь ні в кого не виникає думки про продажність преси, а дарма...

Справа тут не в тому, що критикують, а в тому, що велика кількість "критики" насправді є звичайним брудом який ллють на голови певних осіб "чесні журналісти" за гроші їх політичних опонентів. І з цим треба боротися. Проплачений репортаж ("джинса", як кажуть самі журналісти) є не меншим злочином ніж хабар чиновника. Навіть більшим.

Какая декларация у неё всё в подарках- часики новые подарили кернес с добкиным на день рождения стоимость 66 тыс евро=700000грн - зарплата бюджетника за всю жизнь.старые стоили всего 500.000 грн(это всё было описано в прессе) домик за 10000000 грн тоже фото есть в инете.А какой то журналист может себе позволить такое?Если позволил значит заказной.Но и она то сама недекларирует подарки хотя обязана. О том как сейчас можно говорить с налоговой можно почитать вот тут //posovesti.com.ua// но как будет говорить она в 2015 г посмотрим . Может ей надо уже будет изучать Уголовный кодекс в полном обьёме статья или фиктивное предпринимательство от 2 лет или мошенничество от 3 лет или сокрытие и уклонение от уплаты налогов до 10 лет

Цитата:
Холуйствовал у педрилы вора гены?

Цитата:
Та хто ви такий, чого взагалі варті, щоб дозволяти собі таке? Ви просто невиховане бидло!

За такі коменти (бездоказові звинувачування) автор має право в Рило дати!...

Жаль, що за базар в "неті" рідко приходиться відповідати...

Жаль,що відмінили дуелі...

НАПИСАВ НЕПУТІН

Какое ты имеешь отношение к журналистике? Холуйствовал у педрилы вора гены?подумай сам дурилка где сегодня борцы когдато приципильные и " свободные" герасимьюк арьев пеховшек геращенко ткаченко ? Обслуга за хорошее бабло! Или деградация до уровня " профсоюзов" как лигачева .?где вересень?холуй есть в любой профессии только журналистика более рисковая потому что древняя...

к доктору сходи

Цитата:
Розумію, що Ян Табачник «дуже поважна» людина, йому навіть заступник генпрокурора «Мурку» грає , але це не дає йому ніякого права ображати людей. Це звичайне хамство. Якщо владу критикують журналісти, то мабуть влада має прислухатись до критики, а не називати тих, хто критикує – холуями.

Та хто ви такий, чого взагалі варті, щоб дозволяти собі таке? Ви просто невиховане бидло!