Викрито інформаційних шахраїв

Блоги, Олег Медуниця
05 сентября 2011 в 20:52
Знайти можна в офісі партії регіонів та Сумській ОДА
Днями видання «Комментарии» оприлюднило рейтинг губернаторів за підсумками І півріччя поточного року. Як пише видання, губернатор Сумщини наразі посідає 12 рейтингове місце з 27 регіонів України. Цю новину поширили більшість сумських ЗМІ. Поширив її і сайт Сумської партії регіонів. Називається вона: «За полгода Юрий Чмырь в рейтинге губернаторов поднялся на 15 позиций». Хоча першим інтернет товариству про таку новину повідомив політик -регіонал Алєксандр Коновалов на власні й сторінці у Фейсбуці. Він красномовно зв’язав успіхи сумського очільника із програмою «Нова Сумщина 2015», до появи якої і сам доклав зусиль. Залишається лише порадуватись успіхам Юрія Чмиря та рідного краю. Радість була б більшою якби не пригадалося як ці рейтинги в тому самому журналі кляли місцеві регіонали коли вони ставили голову Сумської ОДА на перші сходинки знизу. Так за підсумками І кварталу 2011 року, Юрій Чмирь був на 20-й позиції в аналогічному рейтингу «Комментариев», а за підсумками 2010 року – на 27-й (останній) сходинці.
Виходить тоді рейтинги були неправильні, а тепер правильні. У березні цього року навіть інформаційну кампанію розгорнули аби ці рейтинги спростувати. І ті самі люди, і той самий сайт партії регіонів стверджував що це «проіскі врагов». «Голова облдержадміністрації Юрій ЧМИРЬ радить обережно ставитися до рейтингів, які публікуються окремими ЗМІ» - це пряма мова Юрія Павловича, яку зберіг Укрнет, але сьогодні оперативно позбувся сайт обласних регіоналів. На даний час посилка за цією новиною відсутня.
Але слава богу, що місцеві регіонали модерують лише власний сайт і на інших ресурсах факт зафіксований. На цій посилці останнє місце в рейтингу - це помста Коломойського. На цій - власників каналу «1+1».
Отже встановлено і доведено - позиція сумських регіоналів стосовно об’єктивності рейтингів різко змінюється, залежно від місця, яке їх "босс" посідає у цьому рейтингу.
Разом з тим стосовно недостатньої коректності оцінювати роботу губернаторів за окремими показниками (показниками, на стан яких губернатори не можуть впливати жодним чином), я вже висловлював свою позицію. Свою позицію не змінюю і зараз коли Чмиря рейтинги пішли на «поправку».

-1
Комментариев
0
Просмотров
1835
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.