Губернатор після відпустки втратив пам'ять

Блоги, Олег Медуниця
08 августа 2011 в 06:50
Щойно Юрій Чмирь вийшов із відпуски, як взявся за свою улюблену справу – заповнення власною персоною всеможливих телевізійних ефірів, щоб жителі області бува не забули, як багато добрих справ зробив Юрій Павлович для людей.

Крім «неоціненного» особистого внеску Юрія Чмиря у зростання обсягів урожаю зернових на Сумщині, тепер ми дізналися і про нове «нанобудівництво» на території Охтирської центральної районної лікарні. Голова Сумської ОДА впевнено вішає лапшу на вуха журналістам про свою зустріч з Президентом України 12 травня, на якій Янукович розпорядився виділити гроші на добудову Охтирської лікарні. Тут у пересічного глядача перед очима постає сентиментальна картина – губернатор просить, а Янукович дає… Очі наливаються сльозами, дивлячись телесюжети новин (відео).

Але ми встановили інші обставини справи. Ми роздобули документ – Постанова Кабміну від 21.03. 2011р. Тут чорним по білому написано – виділити 17 млн. на Охтирську лікарню та 20 млн. на психдиспансер. У квітні про цю субвенцію знали вже і всі депутати обласної ради, які 15 квітня рішенням сесії внесли зміни до програми соцекономрозвитку Сумщини «… за рахунок коштів субвенції – 16,967 млн. грн. – здійснити добудову Охтирської ЦРЛ».

Ми грішним ділом думали, що Чмирь помилився з датою. Та ні, дійсно, він 12 травня зустрічався з Президентом і, більше того, говорили вони про Охтирську лікарню. Але гроші на той час вже були на рахунку УКБ облдержадміністрації. Чому ж голова Сумської ОДА ввів в оману журналістів?

Цей сюжет, до речі, розмістили на «5 каналі» та «24 каналі». Ми допускаємо, що губернатор просто хоче створити для громадян ілюзійну картинку. Мовляв, все, що добре створилося, – до всього доторкнувся «царствєнний перст», а все, що погане, – то Юлька.

Телевізійникам, чесно кажучи, по-барабану – яку єресь несе Чмирь – він посадова особа і вартість сюжету оплачена. До речі, за офіційними даними комерційного відділу «24 каналу» сюжет, у якому Юрій Павлович хизувався своєю «дружбою» з Президентом, є стандартним сюжетом і його вартість становить 3000 у.о. Постійним клієнтам – знижка, зауважили у комерційному відділі.
-7
Комментариев
0
Просмотров
2019
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.