Всіх кандидатів – в тюрму!

Блоги, Андрій Рибалко
20 сентября 2012 в 10:13
Вчора стало відомо, що проти кандидата від ОО "Батьківщина" Олега Медуниці хочуть порушити кримінальну справу.
Приводом стало, що самовисуванець Олександр Перчаков поскаржився до Окружної виборчої комісії, що агітатори Медуниці біля ЦУМу роздавали "Бойовий листок Об'єднаної опозиції ВО "Батьківщина" у Сумській області", який був надрукований фізичною особою-підприємцем Грининою С.А. за рахунок виборчого фонду Олега Медуниці. ОВК №157 "в особі керівного складу" вбачила в цьому порушення Кримінального кодексу і написала до міліції заяву про злочин на 8 сторінках. На їх думку, оскільки в агітці згадувалася ВО "Батьківщина", то і її друк мав оплачуватися з виборчого фонду партії. Таке кричуще порушення на думку "керівного складу ОВК" тягне за собою відповідальність за ст. 159-1 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до двох років позбавлення волі. Наразі міліція проводить перевірку.
Сьогодні зранку біля ЦУМу я побачив як агітатори роздають "Бойовий листок Сумського осередку партії Наталії Королевської "Україна-вперед!". Листок надрукований за рахунок виборчого фонду кандидата в народні депутати від цієї партії Олега Шестака. Про Олега Шестака в "Бойовому листку" згадується двічі: у вихідних данних. Там він значиться замовником і відповідальним за друк. Що прикметно, надруковано цю агітку теж  ФОП "Грицина С.А."
Олександр Перчаков та "керівний склад" ОВК №157 втрачають пильність! Де скарга? Де заява про злочин? Чому немає міліції в штабі Олега Шестака?
Порушимо проти всіх кандидатів кримінальні справи! Обвинувальний вирок – єдина підстава для зняття кандидата. Судимість закриває шлях до Верховної Ради. Але в перспективі відкриває шлях до президентства.
Майбутнє є!


0
Комментариев
0
Просмотров
2494
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.