Уболівальники в очікуванні дива

Блоги, Александр Гринка
27 февраля 2021 в 21:55
ЄВРО - 2020/21. Чи зможуть фанати потрапити на стадіони
Чим ближче до старту ЄВРО - 2020, тим більше виникає питань щодо його проведення. Здавалося б, побоювань щодо того, що турнір відбудеться цього літа, вже давно ні в кого немає. Але не так давно представники Всесвітньої організації здоров'я раптом заявили, що вони серйозно думають про план Б, який передбачає нову відстрочку змагань. Мовляв, вакциновані люди як і раніше чутливі до інфекції, і вони, ймовірно, також зможуть заражати оточуючих.
Взагалі то з питанням присутності уболівальників на стадіонах абсолютно нічого не ясно. Промайнула навіть неофіційна інформація, що УЄФА може повернути гроші за квитки на ЄВРО - 2020 всім їх власникам, а також планує запустити новий розпродаж тікетів. Будуть допущені тільки місцеві вболівальники з країн-організаторів. На етапі плей-офф може бути дозволено обмежена кількість «подорожують» уболівальників. До того ж багато представників приймаючих міст підштовхують УЄФА вжити заходів для запобігання міжнародних поїздок уболівальників через пандемію коронавируса.
Але поки керівництво УЄФА не визначилася. У нього залишаються варіанти із заповненням стадіонів під час матчів на 25, 50, 75 і 100 відсотків. Остаточне рішення мають ухвалити в квітні. Більш того, європейські функціонери налаштовані оптимістично: з наближенням турніру ситуація з коронавірусів, швидше за все, сильно зміниться.
Але виникає й інше запитання: якщо присутність вболівальників і стане можливим, чи зуміють щасливі власники квитків з України до початку ЄВРО пройти вакцинацію?
52
Комментариев
0
Просмотров
28088
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.