Вивчаємо англійську мову в бібліотеці.

Відділ документів іноземними мовами *
Відділ документів іноземними мовами * 22 августа 2017 в 09:31
В обласній універсальній науковій бібліотеці міста Суми у відділі документів іноземними мовами та у центрі «Вікно в Америку» усі бажаючі мають можливість вивчати англійську мову.
Майже кожного дня проводяться різноманітні мовні клуби, де можна почати вивчати англійську, або удосконалити вже набуті навички.
Для початківців, та людей з невисоким рівнем знань, працює клуб «English for Beginners». На цьому клубі є можливість отримати первинні знання з англійської, повторити чи вивчити основи граматики та навчитись спілкуванню на елементарному рівні.
Для людей із середнім рівнем володіння англійською, є клуб «Intermediate English». На засіданнях клубу, як правило, обговорюються різноманітні теми, проводяться дискусії під час яких запам’ятовуються нові слова та вирази, а також покращуються розмовні навички англійської. Засідання обох клубів проводять волонтери Корпусу Миру.
Клуб розмовної англійської під назвою «Speed English», розрахований на людей з середнім рівнем англійської  для підвищення навичок суто розмовної мови. Під час його засідань люди обговорюють різноманітні питання, змінюючи співрозмовника для обговорювання кожного наступного питання. Також є можливість поспілкуватися з носіями мови.
Крім цих клубів проводяться засідання хобі-класу з англійської для людей пенсійного віку, де його учасники мають можливість вивчати основи англійської мови та спілкуватися.
Кожної суботи також відбуваються засідання клубу розмовної англійської мови. Цей клуб розрахований на людей з досконалим володінням англійською, під час якого дискутуються різноманітні питання та проходить жвавий обмін думками між його членами. Ці зустрічі веде волонтер з Австралії.
Запрошуємо усіх бажаючих відвідувати наші клуби! Для цього потрібно бути користувачем бібліотеки та мати читацький квиток.
Наша адреса: вул. Героїв Сумщини 10, обласна універсальна наукова бібліотека, зала №5, відділ документів Іноземними мовами.

 
0
Комментариев
0
Просмотров
1690
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.