"Хороша аптека": сердечне відношення до сумчан

Аптека 235 (Хороша аптека)
16 сентября 2015 в 10:47
У заклади мережі "Хороша аптека" відвідувачі приходять не за ліками, а за здоров`ям, бадьорістю та гарним настроєм. Добре відомі  ТОВ "Аптека 235" та Аптека № 90 м. Суми, а також Аптека 197 м. Шостка зі своїми підрозділами  – це сучасні заклади, які займаються зберіганням та відпуском лікарських засобів, предметів догляду за хворими, предметів санітарії та гігієни, а останнім часом широким асортиментом косметичних засобів та інших парафармацевтичних товарів.

Аптека № 90, окрім того, має власний рецептурний відділ, де досвідчені спеціалісти займаються виготовленням ліків.

В 1995 р. аптека № 235 першою у місті відкрила відділ товарів для дітей, і з кожним роком серед клієнтів аптеки зростає кількість молодих батьків, які можуть не тільки купити все необхідне цілодобово, але й одержати індивідуальну консультацію по догляду за дітьми. Не залишаються поза увагою і соціально незахищені люди. ТОВ „Аптека 235” відпускає лікарські засоби різним категоріям хворих по пільговим рецептам, які виписують лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги №3.

Квіти в торговому залі, оптимальний температурний режим (в спекотну погоду в аптеках працюють  кондиціонери), бездоганна чистота, приємний зовнішній вигляд працівників, а ще сучасне освітлення приємно і цілюще впливають на настрій відвідувачів наших аптек.

Керівництво аптек намагається втілювати в обслуговування додатковий сервіс. В кожній аптеці нашої мережі можна замовити будь-який лікарський засіб, зареєстрований в Україні. Замовлення буде виконане за 1-3 дні, а хворий отримає інформацію про доставку за телефоном.

Аптеки підтримують прямий зв’язок з інформаційно-довідковою службою аптек (1567) і на прохання клієнтів звертаються до неї в пошуках тимчасово відсутніх медикаментів, а також постійно передають відомості про наявність лікарських засобів, особливо нових. І ніхто в місті не може заперечити той факт, що дуже часто нові лікарські засоби з’являються в першу чергу саме у нас.

З 2011 р. аптеки є учасником соціального проекту "Оранж кард", в 2013 р. втілювали в життя проект "Допомога серцю" і продовжуємо реалізовувати програму "Терапія плюс". Спільні дії з виробниками медикаментів допомагають втілювати в життя соціальні проекти, завдяки яким наші клієнти мають можливість отримувати ряд лікарських засобів (серетід, плавікс, крестор, онгліза) зі значними знижками.

Враховуючи інтереси своїх відвідувачів, аптека № 235 та аптека № 90 працюють цілодобово без перерви та вихідних. Вже багато років ці аптеки не просто чергують вночі, відпускаючи ліки через віконце, але й дають змогу вільного доступу до торгового залу в нічний час, що покращує вибір медикаментів.

Вже декілька років в аптеках працює система накопичувальних знижок для постійних клієнтів, медичних працівників, членів Сумської міської лікарняної каси, які мають можливість отримувати знижку від 3% до 10%.

Колектив мережі “Хороша аптека” вітає колег з професійним святом — Днем фармацевта - і бажає міцного здоров'я, мирного неба та родинного щастя.

R

0
Комментариев
0
Просмотров
1883
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.