Центр тротуарної плитки: краса, якість та надійність

Центр тротуарной плитки, компания
15 августа 2016 в 17:38
Щоб впевнено рухатися вперед, потрібно впевнено триматися на ногах. Дороги, які ведуть нас до нових звершень, визначають наш настрій і формують нашу впевненість.

Можливості сучасного світу дозволяють навіть із звичайного бетону творити справжнє мистецтво, створюючи на мощених бруківкою дорогах різноманітні візерунки з точними геометричними лініями, різноманітними кольорами і неочікуваними формами. Відома ще з часів Стародавнього Риму технологія мощення бруківкою сьогодні набуває нового змісту і вражає своєю різноманітністю та функціональністю.

Нині фігурні елементи мостіння використовують для оздоблення верхнього шару алей та тротуарів, пішохідних та садово-паркових доріг, площ та майданчиків поруч із будинками. Бетонна бруківка пасує до всіх поверхонь дорожнього покриття і витримує будь-які навантаження. Розмаїття конфігурацій і мультикольорова гама роблять фігурні елементи мостіння популярним та зручним матеріалом.

Виробництвом бруківки в Україні займається чимало підприємств, кожне з яких має свої унікальні форми та пропозиції. Центр тротуарної плитки у м. Суми зібрав у своєму виставковому залі найяскравіші приклади якісної та оригінальної української бруківки. Ця компанія спеціалізується на продажі фігурних елементів мостіння, гранітної бруківки та елементів ландшафтної архітектури у м. Суми та Сумській області. Тут представлена бруківка найкрупніших українських заводів, яка відповідає всім стандартам європейської якості.

Центр тротуарної плитки у Сумах – це ефективне поєднання справжнього мистецтва, провідного інструментарію та якісного матеріалу. Компанія виконає мощення тротуарної плитки будь-якої складності, розробляє індивідуальні дизайн-проекти мощення, проекти водовідведення, а також надає гарантійне та пост гарантійне обслуговування. Роботи виконуються на високому професіональному рівні з дотриманням графіків та адекватною і прозорою вартістю товарів та послуг. Скористайтеся перевагами роботи саме з Центром тротуарної плитки у місті Суми, і ви гарантовано приєднаєтеся до числа вдячних клієнтів компанії.

Центр тротуарної плитки реалізує не просто бруківку – це кращий вибір товарів на ринку України: тротуарна плитка від Ковальської, бруківка компанії «Золотий Мандарин» чи запорізька торгова марка Bruk House. Всі вони як найкраще підходять для облаштування верхнього шару тротуарів, пішохідних доріжок, садово-паркових доріг, пішохідних майданчиків, алей, дворів, стоянок транспорту, автомобільних доріг загального призначення, промислових доріг, майданчиків заправних станцій, зупинок громадського транспорту, перонів вокзалів тощо.

Різноманіття конфігурацій і багатокольорова гама роблять бруківку дуже популярним матеріалом. А такі характеристики, як зносостійкість і морозостійкість, гарантують багаторічну службу в умовах нашого клімату. Беззаперечними перевагами оформлення доріг саме бруківкою є також їх екологічна чистота, відсутність калюж та багаторазовість використання під час ремонтних робіт

Зробіть свій шлях яскравим, зручним і красивим разом з Центром тротуарної плитки. Вас чекають у магазині за адресою: м. Суми, пр-т Курський, 147, конт. тел. (099) 258-20-93, (068) 766-78-69

Час роботи виставочної площадки: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до17:00.

Більше інформації на сайті www.plitka-plus.com.ua

R


0
Комментариев
0
Просмотров
2381
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.