Хіт сезона - фальцева покрівля

Денисенко Олександр Миколайович, ФОП
02 мая 2019 в 09:40
Фальцева покрівля - це металеві покрівельні листи (картини), з'єднані між собою особливим видом шва - фальцем. Метал покритий цинком і полімерним покриттям, яке забезпечує покрівлі стійкість до впливу зовнішнього середовища і гарний естетичний вигляд.

Герметичність
За рахунок використання спеціального шва (скручування між собою країв сусідніх картин), в покрівельному покритті відсутні будь-які отвори.

Довговічність
Шви покриття не пропускають вологу, тому практично виключаються корозійні процеси.

Незначний рівень шуму
Листи покрівельні щільно прилягають до обришітки, тому шум від дощу або граду не такий сильний, як при застосуванні металочерепиці.

Колір
Ви можете вибирати не тільки оцинковані варіанти, а й ті, які будуть найбільш гармоніювати з дизайном стін споруди.

Високоякісне покриття
Полімерне покриття буває різних кольорів та не дозволяє розвиватися грибку, стійке до перепадів температури і атмосферного впливу. Естетичні властивості покриття зберігаються до 20 років, а технічні до 50 (для варіантів з оцинкованого металу). Мідні, цинк-титанові і алюмінієві покриття можуть служити від 50 до 100 років.

Ми займаємось виготовленням та монтажем Фальцевих покрівель любої складності на протязі 25 років .Працюємо по всій Україні та за її межами. Маємо велику кількість готових покрівель на території нашого міста.

ФОП Денисенко О.М.
Суми, вул. Юрія Вєтрова (раніше - Воровского) 21а
+38 050 9448777


0
Комментариев
0
Просмотров
530
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.