Привітання з Днем Незалежності України від директора ТОВ "Урожайна країна" Андрія Гнелицького

Урожайна країна, ТОВ
23 августа 2016 в 16:10
Дорогі співвітчизники!

Від імені колективу товариства "Урожайна країна" і від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди 25-ї річниці Незалежності України! Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті — на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків. Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого міста та своєї України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Вірю – ми її досягнемо!

У цей світлий і великий день бажаю вам миру і злагоди в сім'ях, міцного здоров'я, особисто щастя, а найголовніше — мирного неба над головою!

З повагою,
виконавчий директор ТОВ "Урожайна країна"
Андрій Гнелицький"



0
Комментариев
0
Просмотров
5268
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.