Спальні мішки для армії від ТМ "Чарівна ніч"

Чарівна ніч, ТМ
20 февраля 2023 в 16:58
Після початку повномасштабної війни спокійний сон для українців став розкішшю. Повітряні тривоги, відсутність опалення через дефіцит електроенергії, а для військовослужбовців ночівлі в окопах перетворилися на нашу сувору буденність. Втім вихід є завжди – найбільший в Сумах виробник спальних мішків ТМ "Чарівна ніч" розробив і запустив у виробництво спальні мішки для екстремальних умов.

Мобільні спальні місця на відмінно пройшли перевірку витривалості і міцності на фронті. Зовнішня тканина – цупка вологостійка, не чутлива до значних механічних пошкоджень і забезпечує надійне укриття від погодних випробувань снігом, дощем, вітром та холодом. Зона блискавки прикрита вітро- та вологозахисною планкою для запобігання тепловтратам. Капюшон регулюється затяжками. Внутрішній шар спальнику вироблений з тканини мікрософт – м’якої, щільної тканини, яка також відштовхує вологу та бруд.

Оскільки спальники виготовляють професіонали для професіоналів, то розроблені вони з урахуванням специфіки роду діяльності військовослужбовців. Для танкістів та артилеристів ТМ "Чарівна ніч" виготовляє спальники з підкладкою - фліс  з мембраною. Такі спальні мішки відмінно зберігають тепло, проте відрізняються трохи більшою, ніж у звичайного спальника вагою. Для внутрішнього шару використовується силіконізований  синтепон власного виробництва, адаптований саме до спальників, зі щільністю 400 г/м2, і має склад волокна, що забезпечує затримання тепла, а також вищі зносостійкі властивості. Стандартний розмір спального мішка 85х205 см., але по індивідуальному запиту від кремезних козаків колектив компанії пошиє спальник зручної довжини і ширини. Тож місця вистачить навіть для кота, якого можна взяти з собою у спальник в якості додаткового джерела тепла і домашнього затишку. Важити таке мобільне спальне місце може приблизно 3 кг.

Оскільки військові надають перевагу чотирикутним спальникам, а не коконам, що більше підходять для туристичних походів, то виріб від ТМ "Чарівна ніч" має два бігунки і розкривається повністю, що дозволяє швидко скочити на ноги під час тривоги або використовувати його як теплу ковдру. До речі, у разі потреби спати в ньому можна не знімаючи взуття.  У комплект до спальника входить і зручна  компресійна сумка.

Залишається додати, що спальні мішки чудово зарекомендували себе як засіб рятування від холоду під час відсутності опалення у квартирі. Жодна ковдра не подарує такого відчуття тепла та захищеності, як спальний мішок.

м. Суми, пр-т  Курський, 147, маг. "Чарівна ніч"
тел.050-880-66-77, 067-315-38-77, 093-212-76-67.
або на сайті
https://mntex.com.ua/

R

3
Комментариев
0
Просмотров
469
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.