Потрійний захист для автовласників

Провидна, страховая компания
10 апреля 2018 в 10:05
Автомобіль дозволяє кардинально змінити своє ставлення до простору і часу. Ми долаємо відстані між містами, навіть країнами, витрачаємо при цьому лише лічені години, не втрачаючи комфорту.

Але, на жаль, цьому комфортному  процесу загрожують певні ризики. Швидкість і бажання «підкорити час»  може призвести до ДТП і пошкодження як власного, так і чужого транспортного засобу, а також до тяжких наслідків для здоров'я учасників руху. 

Автострахування покликане позбавити власників транспортних засобів від фінансових проблем, що виникають в результаті аварійних ситуацій.

Детальніше на цю тему ми поговоримо з нашим експертом, директором Сумської філії СК «ПРОВІДНА», Оксаною Тетерятніковою.

— Насправді, всі ці ризики об'єднує те, що вони неминуче пов'язані з витратами для винуватця ДТП. Та навіть запарковане авто може бути пошкоджено за певних обставин у разі непогоди, чиєїсь необачності або й злого наміру.

Втім, існують страхові компанії, які пропонують захистити водія відразу з трьох сторін. Таким надійним партнером для понад мільйона українців виступає страхова компанія «ПРОВІДНА». Це українська компанія із західноєвропейськими інвестиціями, яка вже понад 20 років працює на страховому ринку України.

Для автовласників ми пропонуємо потрійний захист. По-перше, власника авто може захистити договір  КАСКО (страхування машини як майна), по-друге — автоцивілка (страхування відповідальності перед третіми особами), по-третє — медичне страхування при ДТП (страхування збитків пов’язаних нанесенною шкодою здоров’ю у результаті ДТП).

КАСКО дозволяє отримати відшкодування при пошкодженні автомобіля при більшості непередбачуваних обставин: внаслідок ДТП, пожежі, стихійного лиха, викрадення і протиправних дій третіх осіб.

Всі наші клієнти з КАСКО стають власниками карт Технічного асистансу. Ми допомагаємо їм із вирішенням проблем на дорозі, які не покриваються договором страхування – надаємо безкоштовні послуги евакуатора, заміну колеса, підвіз палива, «прикурювання» акумулятора, поселення у готелі тощо. Також, за бажанням клієнта ми можемо встановити на авто супутникову охоронну систему проти угону.

Розуміючи, що потреби і можливості у наших клієнтів досить різні, ми розробили лінійку страхових продуктів КАСКО. Ми пропонуємо повне КАСКО, Безтурботне КАСКО та КАСКО VIP. А також продукти КАСКО, що покривають лише певні ризики (наприклад, лише ДТП та викрадення) і відповідно коштують значно дешевше. Наприклад — простий та доступний страховий продукт «КАСКО до Автоцивілки» з опцією «Пряме врегулювання без обмежень», вартість якого починається від 466 грн!

Але у кожному разі потрібно зважувати економію і ризики при такому «неповному» страхуванні КАСКО, які страхувальник додатково бере на себе за рахунок цієї економії.

Звернувшись в компанію ПРОВІДНА, ви зможете отримати вичерпну консультацію та всебічний захист, позбавивши себе і своїх близьких від непередбачених фінансових труднощів. Завжди пам'ятайте: береженого Бог береже!

Адреса СК «ПРОВІДНА» у м. Суми: вул. Кондратьєва 6, тел.: 067-218-22-17, 095-903-39-10

Веб-сайт: www.providna.ua

Ліцензія-ДКРРФПУ серії АВ №№ 520904-520925, 520927 від 16.02.2010р., №№ 584773-584775 від 01.08.2011р., № 594446 від 20.01.2012р.,
ліцензія Нацкомфінпослуг серії АЕ № 284341 від 16.01.2014р.

R

0
Комментариев
0
Просмотров
582
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.