Добровільне медичне страхування як норма життя

Провидна, страховая компания
02 октября 2018 в 13:51
Про переваги цієї послуги та співпрацю з медичними закладами напередодні Всесвітнього дня медичного працівника говоримо з директором філії в м.Суми ПРАТ СК «Провідна» Тетерятніковою Оксаною Анатоліївною.

- Оксано, Анатоліївно, 1 жовтня світова спільнота святкує Міжнародний день лікаря. Як ви ставитесь до цієї дати?

- Для мене велика честь привітати всіх медичних працівників із професійним святом. Хочеться сердечно подякувати за їхню благородну працю, врятовані життя та повернуте здоров’я тисяч пацієнтів, за радість життя, яку дарують їхні руки! Ми насправді щасливі лише тоді, коли здорові ми і наші рідні та близькі.

- Сьогодні медична сфера переживає досить суттєві зміни. Що б ви могли порадити нашим читачам, аби бути впевненими в своєчасному отриманні якісних медичних послуг?

- Наша країна робить дуже важливі кроки у реформуванні системи охорони здоров’я. Та для пересічного громадянина вже зараз є дійсно доступний, простий і вигідний спосіб забезпечити себе та свою сім’ю високоякісною медичною допомогою.  Добровільне медичне страхування (ДМС) як норма життя стає серед наших співвітчизників все популярнішим.

Українці, які вже відчули на собі переваги цієї послуги, стверджують, що це насправді зручно, оскільки дозволяє значно зекономити власний час, а вкладені гроші зазвичай окупаються сторицею.

- Що гарантує вашим клієнтам впевненість у завтрашньому дні?

- Протягом останніх років страхова компанія «ПРОВІДНА» впевнено утримує лідерство на ринку добровільного медичного страхування (ДМС). За підсумками І півріччя 2018 року ПРОВІДНА посіла І місце у страховому рейтингу «ТОП-50 на ринку ДМС», складеному журналом «Insurance TOP», за сумою залучених страхових платежів і за сумою виплаченого страхового відшкодування.

- Які програми медичного страхування ви можете запропонувати клієнтам? Які послуги входять до них?

-  На сьогоднішній день «ПРОВІДНА» пропонує понад 20 програм із медичного страхування для юридичних і фізичних осіб. Існують спеціальні програми для фізичних осіб, у тому числі для дітей різного віку, та програми по спостереженню вагітності, програми для корпоративних клієнтів різних класів обслуговування.

Користуються популярністю програми, спеціально розроблені для вагітних: майбутні матусі можуть розраховувати не лише на госпіталізацію чи стаціонарне лікування в разі потреби, а й на допологовий нагляд, проведення діагностичних тестів, лабораторних досліджень, планове відвідування ЛОР-лікаря, стоматолога, офтальмолога, ендокринолога, уролога, гастроентеролога тощо.
Страхове покриття залежить від обраної програми страхування. У базовий набір послуг входить поліклінічна, стаціонарна, невідкладна медична допомога та медикаментозне забезпечення на всіх етапах лікування. Найбільше користуються попитом такі додаткові програми, як стоматологічна допомога, вакцинація проти грипу тощо.

- Для реалізації цих програм ви співпрацюєте з медичними закладами чи окремими спеціалістами?

- Обслуговування застрахованих осіб з медичного страхування проводиться через систему довірених лікарів по всій Україні, яка нараховує понад 200 лікарів, — Медичний асистанс, який працює цілодобово. Зателефонувавши в асистанс, застрахована особа звертається до довіреного лікаря за консультацією, лікар рекомендує, до якого спеціаліста слід звернутись, і сам записує до нього на прийом, враховуючи побажання клієнта; одним з найважливіших переваг, які обов’язково отримує застрахована особа, є обслуговування в медичних закладах за попереднім записом, що значно економить час. Клієнт може самостійно обрати лікаря та медичний заклад за профілем захворювання із списку лікувальних закладів, з якими має договірні відносини страхова компанія.

Спеціалісти компанії, за бажанням, індивідуально розроблять додаткові програми з урахуванням особливостей клієнта, що страхується: віку, статі, умов праці тощо. Наприклад, за умовами договору медичного страхування клієнт може бути застрахованим й під час виїзду за кордон.

- Вашими клієнтами є лише фізичні особи чи існують програми і для підприємств?

-  У компанії «ПРОВІДНА» кількість корпоративних клієнтів, що страхують своїх співробітників, кожного року збільшується вдвічі. Корпоративним клієнтам у «ПРОВІДНІЙ» пропонують бонусні базові тарифи. Тому компаніям та організаціям не лише престижно, а й досить вигідно страхувати своїх працівників.

- Тож, якщо коротко, які основні переваги медичного страхування у «ПРОВІДНІЙ»?

• налагоджена структура організації медичного забезпечення через довірених лікарів, що працюють по всій Україні;
• можливість вибору медичної установи і лікаря;
• можливість обслуговування в медичній установі поза наявним списком договірних установ;
• обслуговування застрахованої особи в медичній установі без черги;
• наявність спеціальних програм для дітей;
• можливість вибору індивідуальної програми страхування залежно від побажань клієнта;
• наявність договірної мережі медустанов і аптек (понад 2500 по всій Україні), які забезпечують обслуговування застрахованих і кваліфіковану медичну цілодобову диспетчерську службу. Крім того, співробітники служби шукають клініки та медичні заклади, які застосовують найновіші технології та методи лікування;
• цілодобовий супровід звернень.

Все це значить, що у скрутну хвилину Ви не залишитесь наодинці, Вам прийдуть на допомогу. Ви почуватиметесь впевненіше, адже про Вас потурбується страхова компанія «ПРОВІДНА».

м. Суми, вул. Кондратьєва, 6
тел. (095) 903 39 10, (067) 218 22 17, (0542) 67-18-40,
0 800 50 45 45
www.providna.ua
0
Комментариев
0
Просмотров
536
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.