Мережа АЗС BVS: ми наново винайшли балони!

Надежда, компания
20 июня 2019 в 17:11
Мережа АЗС BVS за 10 років оновила парк балонів та вивела процес заправки на безпечний європейський рівень для життя українців. 

Основним фактором надзвичайних ситуацій, які трапляються з газовими балонами, є наповнення балонів через ГРК на автозаправних комплексах: балони наповнюють нехтуючи правилами безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском.

У свою чергу, ми дотримуємось цих правил, тому на сьогодні  ми забезпечуємо  понад  23 тис. сімей та п’ятсот підприємств скрапленим газом в балонах по всій території України.

Сьогодні ж в Україні експлуатуються близько 3 млн. балонів, середній вік яких становить 25-40 років, при граничному строку експлуатації – 30 років. При цьому, 70% балонів використовуються без проведення технічного огляду та позачергового випробування (опосвідчення).

Яку небезпеку несуть газові балони у випадку не дотримання вимог експлуатації?


При попаданні 50-літрового газового балона зі зрідженим газом в осередок пожежі його розгерметизація з подальшим вибухом відбувається протягом перших 3,5 хв.

Максимальний радіус розльоту осколків балона, що розірвався на відкритому майданчику, становить 250 м.

Мережа АЗС BVS – на сьогодні єдине приватне підприємство в Україні, яке інвестує власні кошти в оновлення парку балонів, сучасне технологічне обладнання ГНП, балоновози європейського зразка та безпечну експлуатацію балонів в цілому. Таким чином, у безпеку наших покупці ми вклали десятки млн грн.

Наповнення та облік балонів здійснюється за допомогою автоматичного програмного забезпечення, де виключається факт переливів або недоливів.

За ради безпеки наших клієнтів ми проводимо обмін  балонів з контейнерів населенню на 46-ти АЗК мережі. Балони після належної перевірки, ремонту та наповнення з ГНП доставляють на мережу АЗК для подальшого обміну пустого на повний.

Важливим аспектом є цілодобова технічна підтримка абонентів ГНП та ПОБ мережі АЗС BVS. У 2016 р.  ми створили аварійно-експлуатаційну службу для консультацій та виклику бригади кваліфікованих спеціалістів.

Станом на  2018 рік мережа ГНП мережі АЗС BVS складається з п’яти об’єктів у Харківській, Полтавській, Київській, Закарпатській та Миколаївській областях.

Газонаповнювальні пункти АЗС BVS мають всю необхідну документацію, передбачену чинним законодавством, сертифіковане обладнання та кваліфікований персонал ГНП.

https://oil.pl.ua

R

0
Комментариев
0
Просмотров
642
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.