Компанія "Суми-АВТО", офіційній дилер Kia в Сумському регіоні, презентувала новий Kia Rio!

Сумы-АВТО, ПАО
29 июня 2017 в 15:06
Слідом за національною презентацією Kia Rio 4-го покоління автомобіль був продемонстрований в "Автоцентрі на Харківській"- офіційному дилерському центрі Kia у Сумському регіоні. Гості презентацій на власні очі познайомилися з новинкою, отримали гарні призи та відмінно провели час.

24 червня офіційний дилерський центр бренду Kia у Сумах та області гостинно відчинил свої двері для діючих і потенційних клієнтів. Привід - презентація абсолютно нового хетчбека Kia Rio 4-го покоління, який можна було не тільки розглянути у всіх подробицях, але й оформити покупку, адже автомобіль вже доступний для придбання за ціною від 357 120 грн.*

"Автоцентр на Харківській" зробив все можливе для того, щоб здивувати гостей чимось особливим. Презентація оновленого Kia Rio пройшла в невимушеному стилі душевної зустрічи старих друзів, адже була орієнтована на сімейний відпочинок.

Звичайно ж, основною частиною програми стало знайомство з Kia Rio 4-го покоління, в ході якого потенційні покупці мали змогу оцінити новий, комфортабельний, сучасний і відмінно оснащений інтер'єр, та живий характер нового Rio, оснащеного 1,4-літровим бензиновим мотором.

Сильними сторонами Kia Rio 2017 є самобутній дизайн, а також насичена комплектація. Навіть у стартовій версії Comfort (Комфорт) доступні шість подушок безпеки, антиблокувальна система гальм і система стабілізації, "противідкатна" система, яка допомагає стартувати в гірку недосвідченим водіям.

До переліку устаткування, що підвищує комфорт, входять підігрів керма і передніх сидінь, кондиціонер, управління магнітолою на кермі, система автоматичного включення головного світла. Салон має тканинне оздоблення, при цьому спинка заднього сидіння складається в пропорції 60:40, дозволяючи розміщувати габаритні вантажі.

Але, як кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Наочно познайомитися та більше детально вивчити технічні характеристики нового Kia Rio 2017 року, можна, завітавши до "Автоцентра на Харківській", що розташований за адресою: Харківська, 77/1 або на сайті http://sumy-avto.ukravto.ua

* Ціни вказані з ПДВ станом на 15.06.2017 р.

R

1
Комментариев
0
Просмотров
1745
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.