Україна 2013 року розколеться на дві частини

Дайджест 23 октября 2010 в 10:00
Редакція отримала ексклюзивний прогноз від члена Спілки астрологів України Олени Максимової

Повний текст можна прочитати у журналі Країна за 22 жовтня 2010 року. Астролог дає ряд унікальних передбачень щодо майбутнього України, радить підготуватись до 2011 року - року випробувань. Найрадикальніші зміни чекають нашу країну за три роки.
10 прогнозів астролога:
1. Кінця світу не буде ще багато сотень років. Спочатку Земля має пережити новий етап своєї історії – зміну клімату, рослинного і тваринного світу. Народжуватимуться люди, здатні швидко освоїтися в нових умовах. Слабкі вимиратимуть.
2. Українцям слід підготуватися до 2011 року. Це рік великих випробувань. Криза розпочнеться, коли приймуть новий податковий закон та закон про землю. Вони стануть своєрідним яблуком розбрату у владі. Почнеться дуже жорстка інформаційна війна, посилиться диктатура. Гривня зазнає різкої інфляції. Підсилить складну ситуацію неймовірно спекотне й сухе літо, через що не матимемо врожаю. Слід очікувати сильного землетрусу. До того ж наступного року в нас буде шість місячних затемнень за норми три-чотири. Люди стануть агресивнішими, прагнутимуть змінити щось докорінно.
3. 2012 рік буде логічним продовженням 2011-го.
4. Держава Україна в нинішніх кордонах проіснує 22 роки і вісім місяців. 2013-го вона розколеться на дві частини. Луганська, Донецька, Дніпропетровська, Харківська області, Крим і Причорномор'я матимуть усі шанси увійти до складу Росії, хоча залишатимуться автономними. Імовірно, ця територія матиме іншу назву. Україною залишиться решта регіонів. Держава матиме нового президента – людину, яка зараз не займає ключових позицій у політиці.
5. 2020-го закінчиться ера землі, що триває від 1842 року. Це ера матеріальності, практичності. Люди розподілили землі, власність, розвинули капіталізм, створили паперові гроші. Відбувся перерозподіл територій. Створювалися держави на національній основі. Американці стали найвпливовішими, китайці – найплодючішими. Після 2020-го Юпітер і Сатурн з'єднуватимуться раз на 20 років у знаках стихії Повітря (Терези, Водолій, Близнюки). Почнеться ера повітря. Все розвиватиметься по-іншому. За чотири роки до того зникне долар і більшість національних валют. З'явиться новий еквівалент грошей, завдяки якому відбуватиметься обмін товарів.
6. Інформація передаватиметься не через дроти чи металеві конструкції, а через інформаційні поля. Наука більше зацікавиться людськими екстраздібностями. Кордони зникнуть, бо в них не буде потреби. Людина освоїть нові способи пересування.
7. Гороскоп нової ери буде лагідніший до України, аніж теперішній.
8. Від природних катаклізмів українцям не має сенсу ховатися. У нас буде не найгірше, хоч матимемо проблеми з Чорним морем – воно бруднішатиме. Наш клімат дедалі більше нагадуватиме тропічний. Але ми пристосуємося до цього.
9. 2076-го буде наймасштабніша за всю історію людства війна.
10. Криза влади в Україні закінчиться не раніше як 2020 року.
http://gazeta.ua
 

Теги:
2013, прогноз
1
Комментариев
2
Просмотров
12141
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.

Комментарии

Не можна так довіряти різним прогнозм.Ні, звісно деякі з них можливо мають сенс,але всежтаки...
Наприклад кінець світу.Ось говорили, що він буде 2000р., пізніше 2008р., а зараз всі живуть в страху до 2012.Якщо люди перестануть вірити у різні прогнози, незважаючи добрі вони чи погані, то вони й перестануть здійснюватись.

Всё это большая теория и предположения. Поиниться как Глоба пару лет назад точно предсказывал быть следующим Президентом в Украине женщине. Ну и что ? Прсто всему миру, всем людям надо быть терпимее ко всему происходящему, отпускать больше позитивной энергии, как бы ни было тяжело. Понимая что это ещё большая теория, но давайте начнём с себя...