Кубок Сумщини з футболу виграла Верхня Сироватка (+ФОТО)

Анатолий Поляченко 28 августа 2018 в 16:18
Вперше за сорок років Кубок Сумщини завоювала сільська команда
На стадіоні "Ювілейний"  відбувся фінальний поєдинок Кубку Сумщини з футболу. До фіналу цьогорічного розіграшу вийшли команди, які ще ніколи не володіли трофеєм - це ФК "Тростянець" та команда LS GROUP з Верхньої Сироватки Сумського району. Цікаво, що до цього останній раз Кубок області сільська команда вигравала майже сорок років тому - в 1979 році степанівський "Супутник" у фіналі здолав лебединську "Іскру" - 2:1.
Обидві команди розпочали матч обережно. Було видно, що футболісти, які не звикли грати при такій аудиторії, помітно хвилюються, боячись помилитися.

Голу глядачі дочекалися за декілька хвилин до закінчення першого тайму.  Євген САЙКО, який незадовго перед цим вийшов на заміну, наважився на удар метрів з 35, і м'яч влетів у верхній кут воріт. На 83-й хвилині рахунок було подвоєно — в результаті красивої комбінації Руслан ПІСНИЙ вийшов один на один з голкіпером і майстерно перекинув м'яч у сітку воріт. За час, що залишався, футболісти з Тростянція, зібравши останні сили, ще спромоглися на кілька небезпечних атак,  в основному після стандартів, та забити їм так не вдалося — фінальний свисток арбітра зафіксував історичну перемогу команди LS GROUP, яка вперше стала володарем Кубку області.


52
Комментариев
0
Просмотров
900
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.