КВНщики з Сумщини здобули перемогу на 18-му Всеукраїнському фестивалі «Жарт-птиця 2013» (фото)

ВС 04 октября 2013 в 16:00
Три команди КВН від Сумської області взяли участь у 18-му Всеукраїнському фестивалі «Жарт-птиця 2013», який проходив з 27 вересня по 1 жовтня у смт. Затока. За перемогу на вищому рівні змагалися чемпіони Сумської обласної шкільної ліги КВН, команди «Нас заставили» (машинобудівний коледж СумДУ, м. Суми) та «Шум» (м. Ромни), а також срібні призери першості області – команда «Гарні діти» (с. Ямпіль).
Загалом на фестиваль прибула 31 команда веселих та найкмітливіших дітей і підлітків з усієї України.
У перший день команди грали привітання та імпровізаційний конкурс, у другий – домашнє завдання та конкурс "5 жартів про...". А в останній ігровий день фестивалю команди зіграли фоторозминку та імпровізаційний конкурс "А напоследок я скажу...".
Учасники змагались у двох категоріях – юнацькій та дитячій. У підсумку кращою серед юнацьких команд КВН стала команда з міста Ромни «Шум», а це вже третя перемога Сумської області на юнацькому рівні за останні чотири роки! Третє місце у цьому рейтингу посіли сумчани, команда «Нас заставили».
«Гарні діти» (Ямпіль) задовольнилися почесним дипломом лауреата фестивалю у змаганнях серед шкільних команд.
Відзначимо також, що серед трьох переможців у номінації «Надія КВНіки» (змагання смішних відеоконкурсів) двоє представників нашої області – «Шум» (м. Ромни) та «Гарні діти» (с. Ямпіль), повідомляє у соцмережах Управління молоді та спорту Сумської ОДА.
0
Комментариев
0
Просмотров
1954
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.